Coach + Result verkooptraining combineert avontuur met charity

Route Oranje Trophy

Dit jaar is Coach + Result supporting partner van de Oranje Trophy 2012. Oranje Trophy is een bonte verzameling mensen die een gezamenlijke passie delen: het avontuur. Deze passie wordt gekoppeld aan de internationale sportevenementen EK Voetbal en Olympische Spelen. Oranje Trophy is geen race. Het is een extreme test voor de deelnemers en hun voertuigen. Allemaal 1 kleur: ORANJE.

Tijdens het EK voetbal 2012 verkennen de voertuigen Polen en de Oekraine. De finale in Kiev, de finish op de Olympische Spelen in Londen en alles daartussenin. Via Moskou, de grootste stad van Europa wordt het Rode Plein Oranje gekleurd, en rijden ze door naar de Hermitage van Sint Petersburg. Vervolgens rijden ze een paar duizend kilometer door de bossen van het Finse Lapland tot ver boven de Poolcirkel naar de Noordkaap. Via Stockholm en Copenhagen finishen ze in Londen.

Oranje Trophy is geen wedstrijd, geen race. Het is een avontuurlijke tocht met een sportief karakter en kent daardoor de meest uiteenlopende karakters binnen het Oranjelegioen; van studenten tot gepensioneerden, van bouwvakkers tot artsen. Samen delen ze één ding: de passie. En passie hebben ze onderweg hard nodig, want de tocht wordt opnieuw loodzwaar. Een extreme test voor deelnemers en hun voertuigen.

Meer weten over de Oranje Trophy? Bezoek dan de website.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*