De beste verdediging op straat: Krav Maga

Krav Maga is een combinatie van verschillende vechtsporten en verdedigingskunsten. Omdat er geen wedstrijden in zijn is het geen echte sport te noemen maar meer een verdedigingskunst. Het is vooral bekend geworden door het gebruik in het leger van Israel. Doordat ze met krav maga tegen wapens als messen en geweren vechten is het hier zeer effectief voor, maar er wordt ook geleerd om meerdere mensen te gelijk zo snel mogelijk uit te schakelen.
Krav Maga wordt wereldwijd beoefent door mannen en vrouwen, de meeste doen dit zodat ze met een veilig gevoel over straat kunnen lopen. Het doel van krav maga is iemand zo snel mogelijk volledig uit te schakelen. Met het beoefenen van krav maga zijn wel verschillende levels en diploma’s te behalen.
Ben jij een krav maga fan of wil jij graag krav maga leren van een krav maga dvd? Neem dan een kijkje in de krav maga shop hier vindt u alle nodige producten om goed voorbereid bij krav maga te komen en om veilig op straat te zijn natuurlijk maar ook mooie fan krav maga kleding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*