Elektrisch konijn tourt door Nederland

, , , ,

PERSBERICHT

Elektrisch konijn tourt door Nederland

Van 21 t/m 25 mei rijdt een elektrische Smart, uitgedost als roze konijn, door Nederland!

De roze bunny is mascotte van PlugSurfing (www.PlugSurfing.nl), een onafhankelijke, internationale eMobility community. Simpel gezegd: een organisatie die zich bezighoudt met het promoten van elektrisch vervoer en het in kaart brengen van oplaadpunten in heel Europa.

Om meer aandacht te generen voor dit belangrijke thema, tourt de roze, elektrisch aangedreven bunny langs verschillende steden. Tijdens de tour worden oplaadpunten bezocht en getest, nemen de bestuurders deel aan informatieavonden over elektrisch vervoer, kunnen mensen testritten maken, en nog veel meer.

Bestuurder van de bunny is Marijke van der Ploeg (27): “Elektrisch rijden wordt steeds populairder en is goed voor het milieu. Hoewel de techniek al ver is gekomen, moet er nog veel gebeuren voor we allemaal elektrisch rijden. Een goed overzicht van laadpunten en een dekkende infrastructuur zijn essentieel. PlugSurfing werkt er hard aan mee dit te realiseren. En met deze tour wil ik elektrisch rijden nog duidelijker op de kaart zetten.”

Tourschema (plaatsen kunnen afwijken)

21 mei – Enschede, Almelo

22 mei – Deventer, Apeldoorn

23 mei – Utrecht

25 mei – Amsterdam, Haarlem

PlugSurfing

Wij willen een wereld zonder CO2-uitstoot van verkeer. En realiseren daarom een efficiënte en milieuvriendelijke infrastructuur voor elektrische mobiliteit. Een netwerk van oplaadpunten, én een netwerk van gebruikers. Niet het hebben van kennis, maar het delen van kennis is waar het om draait. Een toekomst met alleen maar elektrisch vervoer, aangedreven door schone energie: dat zien we voor ons. Deel onze visie, doe mee, en word ook PlugSurfer!

Contact

Wil je meer weten over de tour? Neem contact op met:

Marijke van der Ploeg

E-mail:             marijke.ploeg@plugsurfing.org

Tel.:                         +31(0)644774409 of +49 152 38769751

Skype:             marijkevanderploeg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*