Glijmiddel steeds meer algemeen goed

Glijmiddel is nog vaak een taboe, maar steeds meer mensen ontdekken toch de grote voordelen van glijmiddel. Daarnaast heeft dit hulpmiddel afgelopen jaar steeds meer aandacht gekregen van fabrikanten en zo is het glijmiddel ook in steeds meer varianten leverbaar. De website glijmiddel biedt het meest uiteenlopende assortiment aan van glijmiddel en condooms.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen glijmiddel op siliconenbasis en glijmiddel op waterbasis. In deze webshop zijn beide soorten te bestellen.
Glijmiddel op siliconenbasis glijdt vaak beter dan glijmiddel op waterbasis. Ze lossen ook niet op in water waardoor ze ook bijvoorbeeld onder de douche te gebruiken zijn. Ook drogen ze tijdens geslachtsgemeenschap niet uit. Het meeste siliconenglijmiddel is condoomvriendelijk (maar niet allemaal. Kijk dan ook altijd goed bij de omschrijving van het product of het kan.) en geschikt voor vaginale en anale seks.
Glijmiddel wat goed glijdt en ook in combinatie met condooms en seksspeeltjes kan worden gebruikt. Glijmiddel op waterbasis is niet schadelijk om oraal binnen te krijgen, vaak heeft dit glijmiddel dan ook een smaakje.
Voor meer informatie over de verschillende producten, advies of informatie over dit product kunt u direct naar de webshop glijmiddel gaan.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*