Goedkope scheermesjes Gillette en Wilkinson Sword

Het Nederlandse Scheerplan.nl is vorige maand gelanceerd als online prijsvechter voor goedkope scheermesjes. In navolging van het succesvolle Dollar Shave Club uit de VS blijkt het abonnementsmodel voor scheermesjes ook in Nederland aan te slaan. Scheerplan,nl verkoopt scheerproducten van Gillette en Wilkinson Sword.

Scheerplan.nl biedt de klanten de mogelijkheid om maandelijks, per kwartaal of eenmalig hun favoriete scheermesjes te ontvangen. Op dit moment is ongeveer 50% van de bestellingen op de website een scheerplan met een maandelijks- of per kwartaal frequentie. Hoe hoger de frequentie van het scheerplan, hoe goedkoper de scheermesjes worden.

Trend

“Het is algemeen bekend dat mensen steeds meer vanuit hun woonkamer willen regelen. Het is een trend, zo ook voor het bestellen en ontvangen van scheermesjes”, Aldus mede-eigenaar Tom van der Laan. “Er is gekozen voor de leus Shaving As A Service omdat we de klant duidelijk willen maken dat we meer een dienst aanbieden. De producten verschillen niet van andere (web)winkels, maar op het gebied van service en prijs maken we het verschil.”

Producten

Er is gekozen voor een compact assortiment van scheermesjes. Scheerplan.nl verkoopt voor de man de scheermesjes van Gillette Mach 3 Turbo, Gillette Fusion en Wilkinson Sword Quattro Titanium. Het vrouwengedeelte van de website biedt de keuze uit Gillette Venus Breeze of Wilkinson Sword Quattro for Women. Door een focus op de meest verkochte merken dekt Scheerplan.nl het grootste gedeelte van de vraag.

Samenvatting

Scheerplan.nl is een nieuwe prijsvechter voor scheermesjes van Gillette en Wilkinson Sword. Door het aanbieden van maand- of kwartaal abonnementen zijn de scheermesjes het goedkoopst van Nederland. Scheerplan.nl speelt met de abonnementen in op een nieuwe trend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Contactpersoon: 
Tom van der Laan.

Telefoonnummer: 050 – 7001530.

Email:  pr@scheerplan.nl.

Website: http://www.scheerplan.