Inter Actus stimuleert bedrijven gezond te blijven

Een ondernemer  is gefocust op de dagelijkse gang van zaken in de organisatie. Maar wie succesvol en innovatief wil ondernemen, moet naar de toekomst durven kijken. Want zoals een bekend gezegde luidt: regeren is vooruitzien. Gelukkig zien steeds meer ondernemers daarbij het belang in van goede stuurinformatie. Om op koers te blijven en kansen te pakken is echter meer nodig. Zo loont het om af en toe eens op afstand kritisch naar de eigen organisatie te kijken. Om de ondernemer hiermee te helpen, heeft Inter Actus een nieuwe dienst aan haar dienstenportfolio toegevoegd: BedrijfsscanPlus.

De BedrijfsscanPlus is erop gericht om verbetermogelijkheden binnen de onderneming snel in kaart te brengen. Dit product is bedoeld om gezonde bedrijven financieel en organisatorisch in balans te houden. Een gezond bedrijf heeft als voordeel dat er geen acute druk is om zaken te veranderen. Dat is een ideale uitgangspositie om verbetermaatregelen door te voeren. Want dat het ‘goed’ gaat met een bedrijf, betekent niet dat het niet ‘nog beter’ kan!
 
Wanneer de juiste broninformatie voorhanden is, kunnen de consultants van Inter Actus in een relatief kort tijdsbestek de verbetermogelijkheden van de organisatie in kaart brengen middels de BedrijfsscanPlus. Er wordt daarbij objectief en vanuit een positief kritisch oogpunt naar zowel de organisatie als de financials gekeken.
Het spreekt voor zich dat ieder bedrijf uniek is. Dit houdt in dat deze scan maatwerk is. De exacte invulling van de scan wordt in samenspraak met de ondernemer bepaald. Vervolgens worden de uitkomsten van de scan samengevat en compact uitgewerkt als praktische aanbevelingen. Deze aanbevelingen worden persoonlijk met de ondernemer doorgenomen, waarna hij/zij er concreet mee aan de slag kan. Wie andere resultaten wil bereiken, moet immers ook anders dóen.

www.interactus.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*