Koop een Bril, Geef een Bril

Contact: Yu-Tian Lauw
Telephone: +862151796447
Email: yutian@motionglobal.com

SmartBuyGlasses lanceert Mobiele Website
Uitgebreid assortiment van de nieuwste design brillen en zonnebrillen nu op mobiele apparaten.

Amsterdam (mei 2012) Op 17 mei, 2012, heeft SmartBuyGlasses zijn eerste mobile website gelanceerd. Deze nieuwe website, die geoptimaliseerd is voor het gebruik op mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet, stelt SmartBuyGlasses in staat zijn groeiende groep van mobiele shoppers van ultiem browsecomfort te voorzien. Mobiele gebruikers kunnen nu op m.smartbuyglasses.nl terecht om in een heldere, gebruiksvriendelijke en veilige webomgeving de nieuwste brillen en zonnebrillen van 2012 te bekijken en kopen.

Met de toename van het mobiele winkelen, zag SmartBuyGlasses een groeiende behoefte om hun website toegankelijker te maken voor mobiele webverkeer. Het development team heeft de website volledig geoptimaliseerd en de vele frustraties, die gebruikers ervaren wanneer zij een website bekijken op hun smartphone of tablet, verholpen.

Voor elke mobiele webwinkel, is online veiligheid is een belangrijke kwestie. SmartBuyGlasses verwerkt daarom alle bestellingen op beveiligde servers. Ook wordt PayPal als belangrijkste betalingsmethode gebruikt, zodat klanten zeker kunnen zijn van hun privacy en veiligheid. Vijf jaar na oprichting blijft SmartBuyGlasses zich inspannen voor de consument, door de nieuwste en meest uitgebreide merk brillencollecties beschikbaar te stellen.

De toevoeging van de SmartBuyGlasses mobiele website draagt bij aan een indrukwekkende reeks van technologische ontwikkelingen en maatschappelijke initiatieven van de webwinkel. Hun unieke 3D Try-On systeem stelt klanten in staat om een bril digitaal te passen voordat een aankoop wordt gemaakt. Bovendien geeft SmartBuyGlasses voor elke eyewear aankoop, een bril aan iemand in nood. Inmiddels heeft SmartBuyGlasses met deze actie een totaalbedrag van maar liefst $ 1 miljoen aan donaties uitgegeven.

Over www.smartbuyglasses.nl: Sinds haar oprichting in 2006, stelt SmartBuyGlasses de meest uiteenlopende online brillencollecties beschikbaar, gecombineerd met ongelooflijke prijzen en attente service.

Yu-Tian Lauw
SmartBuyGlasses Optical Group
http://www.smartbuyglasses.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*