Loods bouwen (loodsenbouw): van teken tafel tot ‘’meesterwerk’’

, , ,

Ben jij geïnteresseerd in het bouwen van een loods? Daar komt nogal erg veel bij kijken! In dit korte artikel wordt aangegeven wat er nodig is bij een loodsenbouw.

Nadat je akkoord bent gegaan met de bouwtekening en de propositie , moet een bouwvergunning worden aangevraagd  Bouwbedrijf Nieuwenhuis vraagt dit aan bij je gemeente Sommige stukken die samen met de aanvraag ingediend moeten worden, zijn funderingstekeningen, werktekeningen, constructieve berekeningen en een EPU-berekening. Op het moment dat de gemeente je goedkeuring heeft gegeven, kunnen wij de loods bouwen.

Snelle levering

Bouwbedrijf Nieuwenhuis staat overbekend om de perspectieven efficiënt en binnen een kort tijdsbestek een loods te bouwen. Dit komt omdat alle processen binnen het bedrijf zijn vastgelegd in het bedrijfszorgsysteem. Dit volgt de internationale norm NEN-ISO 9001 en de Nederlandse norm VCA**.

Lage kosten

De zeer efficiënte wijze  van Nieuwenhuis Bouwbedrijf heeft nog een voordeel: de kosten voor een loods bouwen vallen aanzienlijk lager uit dan bij veel andere bouwbedrijven. Wilt u precies weten hoe laag? Ga naar de website voor meer informatie: Bouwbedrijf Nieuwenhuis.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsruimtes bouwen, hebben voor vele tevreden klanten gewerkt en is specialist in loodsenbouw. Laat dus uw loods bouwen door bouwbedrijf Nieuwenhuis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*