Marketing Manager interAct gaat naar Exclusive Networks

, , , ,

Mechelen, 21 mei 2012 – Na ruim negen jaren als Marketing Manager van interAct, de value divisie van Ingram Micro, zegt Jürgen De Wolf de Citrix distributeur vaarwel. Hij wordt vanaf 1 juni Marketing & Business Development Manager bij Exclusive Networks, de added-value distributeur gespecialiseerd in Security en Networking en actief in 14 Europese landen. De Wolf blijft dus wel in het distributiekanaal.

Kris Van den Bergh, General Manager van Exclusive Networks, kijkt uit naar de komst van Jürgen De Wolf: “Onze positie als added-value distributeur versterken, met een duidelijke focus op de ondersteuning van onze partners is onze hoofdprioriteit. Ik ben ervan overtuigd dat met zijn marketingexpertise en contacten in het distributiekanaal, Jürgen zal kunnen bijdragen aan onze groei en succes en hij onze resellers en leveranciers zal kunnen ondersteunen bij al hun marketingactiviteiten.

Exclusive Networks is de onbetwiste leider in zijn marktsegment”, bevestigt Jürgen De Wolf. “Mijn rol bestaat erin om deze positie nog verder te definiëren, te vergroten en te versterken. Exclusive Networks beschikt over een unieke positionering en kan zijn resellers uitzonderlijke oplossingen en de bijhorende ondersteuning aanbieden op het vlak van Security en Networking. Het is voor mij dan ook een enorme uitdaging om bij te dragen aan het succes van deze onderneming, met een groot potentieel voor innovatie en groei.”

Over Exclusive Networks Groep

Exclusive Networks Groep verbindt opkomende en groeiende wereldwijde technologieleveranciers tot pan-Europese markten door haar ‘Super VAD’ – Value Added Distributie Model. Exclusive Networks Groep is gespecialiseerd in IT-oplossingen voor beveiliging, netwerken, infrastructuur en storage voor de ‘Smarter Social Enterprise’ en handelt met circa 5.000 reseller partners. 

Opererend als een nauw geïntegreerde groep van op nationaal-niveau-gerichte, onafhankelijke, en met ondernemingszin geleide business units, is de Exclusive Networks Groep gerenommeerd geworden door innovatieve en ontwrichtende technologieën op de Europese markt te brengen. Sinds 2003 heeft zij aanzienlijke groei bereikt. Ook heeft zij commercieel succes gedeeld met het leveren van een versnelde go-to-market aanpak richting haar leveranciers, integrator, VAR en serviceprovider partners door middel van consultancy, engineering, verkoop, marketing, opleiding en technische support diensten. 

Met het hoofdkantoor in Frankrijk, is de Exclusive Networks Groep vertegenwoordigd in meer dan 13 andere landen waaronder UK, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Nederland, België, Spanje, Portugal, Zweden, Noorwegen, Finland en in heel Franstalig Afrika.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*