Nieuw boek ‘Onze reis door de medische wereld van IVF’

Onze reis door de medische wereld van IVF

In een tijdperk waar het normaal is om te zeggen, wij gaan eerst carrière maken en daarna nemen wij drie kinderen, strijden er ook mensen om kinderen te kunnen krijgen. Kinderen neem je niet, die krijg je, als je geluk hebt. En dat geluk is niet voor iedereen weggelegd.

Vandaag de dag is er op medisch gebied zoveel mogelijk als kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is. Vaak wordt dat pas echt gerealiseerd als je zelf in deze medische malle molen terecht komt. Want als je er niet mee in aanraking komt dan gaat dit waarschijnlijk helemaal aan je neus voorbij. Wat is IVF? Wat zijn de kansen? Is IVF een garantie?

Het is geen geheim dat veel mensen dankzij IVF toch hun kinderwens kunnen vervullen. Er wordt gebruik gemaakt van veel trucen en technieken in de medische wereld om ‘het onmogelijke’ mogelijk te maken. Zo word er in dit boek ICSI toegepast met een slagingskans van 20 tot 25 %. De lezer krijgt bovendien informatie over het traject wat men moet doorstaan, en ook wordt er ingegaan op Pre-eclampsie (zwangerschapsvergiftiging) een bijkomend verschijnsel. Daar bovenop wordt er ook nog gesproken over prematuriteit (vroeggeboorte).

Tatiana Veenstra-Heyden is iemand die deze medische malle molen heeft moeten doorstaan om moeder te kunnen worden. Zij heeft vele jaren moeten strijden om te bereiken wat zij uiteindelijk heeft bereikt, moeder zijn. In haar boek gebruikt zij haar verhaal, haar gevecht en een hoop informatie om duidelijk te maken aan de buitenwereld om voor iets te vechten wat voor anderen zo normaal lijkt. ‘Onze reis door de medische wereld van IVF’, een boek dat gaat over een wonder.

http://www.pumbo.nl/boek/onze-reis-door-de-medische-wereld-van-ivf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*