PEAK-IT biedt 40 nieuwe ICT-ers opleiding en baangarantie

Naarden 14 mei 2012 – PEAK-IT zoekt 40 nieuwe ICT medewerkers en organiseert daarom in juni en augustus de Summerschool. Met een vers MBO of HBO IT diploma op zak krijgen de nieuwe ICT-ers de mogelijkheid om twee weken op kosten van PEAK-IT verder te studeren met een baangarantie. De Summerschool is op de kantoren in Naarden en Rijswijk te volgen.

Om net afgestudeerden een mooie kans op de arbeidsmarkt te bieden, organiseert PEAK-IT net als voorgaande jaren weer twee keer een Summerschool. Dit studietraject geeft ICT medewerkers de mogelijkheid om binnen twee weken MCITP, ITIL en HDI te behalen. Het traject is geheel op kosten van het bedrijf en daarna gaan ze aan het werk bij middelgrote bedrijven tot multinationals zoals bijvoorbeeld TATA Steel, NIBC of Cito. Hierbij doen zij direct ervaring op in de praktijk.

Voorafgaand aan de Summerschool inventariseert PEAK-IT de ambities van de nieuwe ICT-er en wordt er een opleidingsplan gemaakt dat daar goed bij aansluit. Na de twee weken Summerschool gaat de nieuwe medewerker aan de slag als helpdeskmedewerker, supportmedewerker of werkplekbeheerder.

Over PEAK-IT
PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering voor Support en Beheer en Detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Ook specialiseert PEAK-IT zich in Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy. PEAK-IT treedt binnen deze vakgebieden voor veel organisaties op als lange termijn partner. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*