Scootmobiel mee op vakantie

, ,

Amersfoort – De scootmobiel gaat steeds vaker mee op vakantie. Hierdoor zijn er steeds meer vakantieparken die hierop voorzien zijn. Scootmobielen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken en ook de reisorganisaties weten dat dit een groeimarkt is. Leveranciers van aanhangwagens spelen er ook gretig op in, zodat u de scootmobiel gemakkelijk mee kunt nemen. Uiteraard is er de demonteerbare scootmobiel, maar deze heeft ook veel nadelen.

Scootmobiel aanvragen
Gaat u een scootmobiel aanvragen via de gemeente en beschikt u niet over een auto, dan is het verstandig om rekening te houden met de juiste leverancier. Er zijn scootmobiel leveranciers die uw scootmobiel in Nederland op de vakantiebestemming afleveren.

Uw scootmobiel
Om te weten welke scootmobiel het beste bij u past, rekening houdend met veiligheid, comfort, design en budget, kunt u gebruik maken van de GRATIS hulp van de Stichting SOMS. Deskundige medewerkers staan u ten dienste om uw wensen te bespreken, waarna zij gaan kijken welke leveranciers het beste bij u passen. Maximaal drie leveranciers zullen daarna een offerte uitbrengen. Wilt u gebruik maken van deze kosteloze dienst, dan kunt u ook bellen met: 030-3100063.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*