Smaakomschrijving belangrijkste factor bij keuze voor koffiebonen

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de Nederlanders hun koffiebonen kopen gebaseerd op de smaakomschrijving. Maar welke koffie is geschikt voor espresso of juist voor die cappuccino die je zo graag drinkt? En hoe zit het met de prijs en welke keurmerken zijn er? Maar vooral: welke koffiebonen passen nou eigenlijk het beste bij mij?

Koffievergelijk.nl heeft de oplossing voor deze vragen: de adviestool voor koffiebonen.

De adviestool werkt heel eenvoudig, je beantwoordt 7 vragen en dan krijg je een advies. Dit advies geeft aan welke koffiebonen uit het assortiment van 45 soorten koffiebonen van Koffievergelijk het beste bij jou passen. Het antwoord wordt weergegeven in percentages. De percentages geven weer in hoeverre de soort koffieboon bij jouw beantwoording past.

De vragen gaan bijvoorbeeld over de voorkeur voor een soort koffie (bijvoorbeeld espresso of cappuccino), de sterkte of de voorkeur voor een regio van herkomst van de koffie.

De advies is alleen geschikt gemaakt voor koffiebonen. Dit heeft als reden dat er juist bij koffiebonen een grote diversiteit is aan smaken en merken. Een gemiddelde winkel in een stad of internetwinkel verkoopt toch al snel 5 tot 10 varianten.

Over Koffievergelijk.nl

Koffievergelijk.nl is een internet speciaalzaak die gespecialiseerd is in koffie, thee, bijproducten zoals kopjes en onderhoudsproducten van vele grote A-leveranciers. Koffiemerken als bijvoorbeeld Segafredo, Illy, Caffè Kimbo en Nescafé Dolce Gusto zijn goed vertegenwoordigt in de webwinkel. En lekkere koffie is wat iedereen graag wil, toch?

Koffievergelijk.nl is uniek, omdat het de mogelijkheid biedt om verschillende soorten en merken koffie met elkaar te vergelijken op punten als prijs, krachtigheid, soort koffieboon (robusta of arabica koffiebonen), keurmerk, samenstelling etc. Verder zijn de reviews van klanten een belangrijk onderdeel van de website.  Je kunt lezen wat andere klanten van de producten en service vinden van koffievergelijk.nl.

De voordelen van bestellen bij Koffievergelijk.nl zijn voordelige prijzen, een groot assortiment A-merken, voordelige levering (3,95 en boven de 75,- zelfs gratis), snelle levering met PostNL (op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis) en altijd GRATIS een lekkere attentie bij uw bestelling.

Het assortiment bestaat uit de volgende merken: Lavazza, Segafredo, Illy, Nescafé Dolce Gusto, Gaggia, Bristot, Hesselink Koffie, Jolly Caffè, Caffè Kimbo, Medellin Secret, Mocca d’Or, TIKTAK, Fingerprinted, Douwe Egberts, Bradley’s en Pure Tea.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*