Tapijthuis: al 40 jaar met tijd mee

,

“Klanten tevreden de deur uit zien gaan, is nog steeds het belangrijkste”

Boxmeer – Natuurlijk kun je tegenwoordig voor veel meer dan tapijt alleen terecht bij het Boxmeers Tapijthuis. Maar de broers Sjephanto en Herbert Guntlisbergen hebben nog steeds profijt van de, door al die jaren heen, goed opgebouwde naam. “Zeg je Tapijthuis, dan zeg je uitstekende service, zorgvuldig advies, scherpe prijzen en altijd van deze tijd”, aldus Sjephanto.

“Mensen weten ook wel dat je bij ons voor alle soorten vloeren langs kunt komen. Zoals de nieuwste trend, vloeren van hoogwaardig kunststof. Die zijn enorm in opkomt. Zo’n vloer hebben wij onlangs bijvoorbeeld bij Olympia ’18 in de pas geopende kantine gelegd. Sindsdien is er enorm veel vraag naar” vertelt Sjephanto.

Ook voor alle soorten raambekleding kun je bij hen terecht. Gordijnen, vitrage, jaloezieën, maar ook de houten shutters van Jazoo, zijn in het assortiment opgenomen. “Smaak is natuurlijk heel persoonlijk en daarom bieden wij een breed assortiment aan kwaliteitsproducten. Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Wij werken ook samen met betrouwbare collega ondernemers op gebied van bouw en verbouw en daardoor kunnen wij in een goed onderbouwd advies voorzien. Wij komen ook graag bij u thuis voor advies zodat we ook direct een juist beeld kunnen vormen. Wanneer je naar onze zaak komt neem dan de maten mee. Wij kunnen dan direct een offerte maken en bekijken of we nog goedkopere opties kunnen bieden. Het blijft natuurlijk voor vrijwel iedereen een moeilijke tijd met deze aanhoudende crisis. Wij vinden het dan fijn om alle mogelijkheden te bespreken. Want klanten tevreden de deur uit zien gaan, is ook na veertig jaar nog steeds het voornaamste!”

Meer informatie: Boxmeers Tapijthuis, Sint Anthonisweg 6, Boxmeer. Online via http://www.boxmeerstapijthuis.nl 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*