Voorjaarspromoties op Poker770.com!

Londen, 1 mei 2012 – Poker770 organiseert dit voorjaar geweldige promoties waar spelers optimaal van kunnen profiteren! Volgende maand is het weer tijd voor een nieuwe editie van de World Series of Poker in Las Vegas. Op Poker770 maken spelers kans op unieke pakketten met een waarde tot $24.000. Spelers kunnen zich iedere woensdag en zondag kwalificeren dus er is volop kans om mee te doen en veel geld te winnen.

Begin juni, vlak na de start van de WSOP 2012, wordt bovendien de aftrap gegeven voor de volgende ronde van de MegaPokerSeries. Na geweldige evenementen in Wenen en Nottingham strijkt de MegaPokerSeries neer in Madrid. In de Spaanse hoofdstad zal het Pro Team770 onder andere worden vertegenwoordigd door Thomas Beer. Hij zette www.poker770.com duidelijk op de kaart met zijn goede prestaties tijdens de Irish Open 2012.

Tijdens dit befaamde evenement eindigde  Beer als tweede. Hij verloor nipt van de Belg Kevin Vandermissen, die werd gekroond tot Irish Open Champion en maar liefst €420.000 mee naar huis mocht nemen. De tweede plaats leverde Beer het formidabele bedrag op van €225.000. Hij kan dus terugkijken op een geweldig toernooi dat opvallend genoeg pas zijn allereerste live-evenement was!

De jonge speler, afkomstig uit Beieren in Duitsland, had voor zijn deelname aan de Irish Open relatief weinig ervaring. Eerder speelde hij vooral online poker en deed hij mee aan regionale pokertoernooien. Hij moest dan ook even wennen aan de grote druk en aandacht van de media, maar hij wist de naam van Poker770 hoog te houden. Het leek alsof hij al jaren meedoet aan grote toernooien.

Vanaf 13 t/m 17 juni zijn de kunsten van Beer en zijn teamgenoten te bewonderen tijdens de MegaPokerSeries in Madrid. Houd de prestaties van deze rijzende Poker770-ster in de gaten!

Contact: Poker770

Mark Clegg

support@poker770.com

Tel: +44(0)20-7193-5596

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*