Workshop Aromatherapie” Feel Good” bij Bellezza

Bellezza – de gezelligste zeepwinkel van Rotterdam – organiseert in samenwerking met Marcia Korenhof, aromatherapeut van Mooi en Machtig op woensdag  23 Mei a.s. een workshop “Aromatherapie Feel Good”.

Wat doet Geur?

Geur heeft een zeer sterke invloed op ons dagelijks leven. Geur doet meer met ons dan we denken. Geur is direct verbonden met onze hersenen, dat kunnen we van geen enkel ander zintuig zeggen. Zo roept cocos direct het vakantiegevoel op en bij lavendel wanen we ons in de Provence.

Reuk is het meest gevoelige van alle zintuigen van de mens. Het is het enige zintuig dat direct met het emotionele brein in werking staat en dus niet te manipuleren is. Geur beïnvloedt onze emotie, onze stemming en ons gedrag. Dit gebeurt meestal zonder dat u er erg in heeft.

Wil je ook eens kennismaken met de wereld van geuren? Waarom past de ene geur wel bij je en de andere niet? Welke geuren matchen samen en waarom? Of vind je het gewoon leuk en interessant om meer te leren over diverse geuren? Kom dan gezellig met je buurvrouw, je vriendin, je collega’s je zus  of je moeder naar deze workshop. Tijdens deze workshop die om 19.30 uur begint en ongeveer 2 1/2 uur duurt gaan we kennis maken en werken met geuren. Je maakt tijdens deze workshop een zelf samengestelde badolie. Deze zelfgemaakte badolie mag je uiteraard mee naar huis nemen en zit dus bij de prijs inbegrepen. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

De prijs voor deze workshop is € 29,95 inclusief koffie/thee, iets lekkers en alle materiaalkosten.

Inschrijven kan in de winkel of via de website www.bellezza.nu (klik op “Workshop”)

Bellezza

Freericksplaats 2-4

3054 GM Rotterdam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*