Bailine slaat een nieuwe weg in!

Bailine biedt nieuwe franchisevormen voor ondernemende vrouwen met lagere investering!
Deze soft franchiseformule biedt een totaalpakket op het gebied van figuurcorrectie en gewichtscontrole, gecreëerd voor vrouwen en gerund door vrouwen! Vrouwen vallen er zonder moeite uitstekend mee af en krijgen gegarandeerd een mooier figuur, precies op die plekken waar de klant het wil. De methode heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld en volop bewezen. Bailine komt uit Noorwegen en opereert over de hele wereld.

Was het tot op heden alleen mogelijk om een exclusieve Bailine figuurstudio te exploiteren, met ingang van juni 2012 biedt Bailine Nederland nieuwe mogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers die als Bailine therapeute aan de slag willen.

Naast een volwaardige figuurstudio met 5 simulatoren en regiobescherming wordt nu ook de kans geboden om in fases te groeien naar een volwaardige studio en/of Bailine te integreren in een andere bedrijfsdiscipline, zoals bijvoorbeeld een schoonheidssalon of sport- of wellness centrum. Met dezelfde ondersteuning en support.
Ook ondersteuning in de vorm van financiering in overleg met Bailine is mogelijk.

Mirjam Goddijn, Sales Manager van Bailine Nederland: “Met deze nieuwe franchisemogelijkheden – minder investering en minder maandlasten – hoopt Bailine meer vrouwen de stap te kunnen laten maken naar het eigen ondernemerschap!”

Bailine Nederland is lid van N.F.V.

Link naar de website: http://bailine.nl/web/franchise/start-uw-eigen-studio.php

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*