Loodgieter nodig bij uw lekkage?

, ,

Wellicht denkt u dat alleen het verkeer en de treinen last hebben van zware regenval. Maar het tegendeel is waar, ook woningen kunnen gebreken vertonen waarvan u niet wist dat ze er waren. Zo kan het zijn dat bij zeer veel regen lekkages zichtbaar worden en riolen overstromen omdat het water niet weg kan. Op zulke dagen heeft uw loodgieter zijn handen vol aan alle problemen die zich voordoen.

Lekkage? Wees er op tijd bij!

Op het moment dat u een beginnende lekkage heeft en er veel regen aan zit te komen, is het verstandig om direct professionele hulp in te schakelen. Voorkom erger en bel op tijd een loodgieter die u kan helpen. Als u pas belt als de regen met bakken uit de lucht komt vallen, dan is de kans groot dat u niet direct geholpen kan worden vanwege drukte. Dan wordt uw lekkage dus niet meteen aangepakt, en wordt uw wateroverlast alleen maar groter.

Voorkomen is beter dan genezen

Het is een veelvoorkomend spreekwoord, waar u vast wel eens van gehoord heeft. Misschien denkt u, zolang ik geen vochtplekken op mijn muren heb zit het wel goed. Maar het tegendeel is waar, op het moment dat deze plekken verschijnen is het kwaad al geschied. Vaak ontstaat er zichtbaar wateroverlast als er al een langere tijd lekkage is geweest. Dit ontstaat niet na één keer veel regen.

U kunt lekkages voorkomen door bijvoorbeeld jaarlijks een loodgieter naar uw woning te laten kijken, en dan specifiek uw dak en dakgoten. De loodgieter controleert leidingen, dakbedekkingen, dakgoten en het riool. Zo bent u altijd op de hoogte van beginnende problemen en kunt u deze direct (laten) aanpakken.

Geen zin om te wachten?

Wilt u niet wachten totdat een lekkage zich openbaart bij een flinke bui regen? Neem dan meteen contact op met een vakman bij u in de regio. Maak een afspraak, want of het nu gaat om een reparatie of om een onderhoudscheck; u wordt professioneel geholpen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*