Nieuwe kwaliteit in het afdrukken van foto’s op aluminium.

,

Printen op aluminium word veelal aangeboden als composietmateriaal (dibond) op basis van een verfprinter. Echter deze techniek doet de hoogwaardige kwaliteit van het aluminium voor een belangrijk deel teniet.

Een nieuwe combinatie van techniek, 100% aluminium en speciale coatings geven een foto op aluminium bijzondere kleurkracht, naadloze kleurovergangen van foto naar aluminium, zeer gedetailleerde weergaven, ook op klein formaat en accentueren genuanceerd het karakter van het aluminium.

Naast de kenmerkende matte uitvoering die men van geanodiseerd aluminium kent, is ook hi-Gloss een stijlvolle afwerking. Deze word zonder extra toegevoegde folielagen gerealiseerd. Een enkele witte of transparante coating bepaald de afwerking van het aluminium. Deze vormt een dunne harde laag die het fotopaneel ook bestand maakt tegen invloeden van weer en wind.

Afdrukken op aluminium oogt tijdloos – less is more. Juist hierbij bepalen de drukkwaliteit, afwerking en materiaalgebruik sterk de beleving van het eindresultaat.

www.aluminiumfoto.nl

TIP: vraag online een sample set aan van de verschillende soorten aluminium.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*