Nieuwe veilingsite in Nederland!!!

CM-Mediaveiling lanceert www.noordhollandseveilingsite.nl

Na 7 maanden hard werken is het dan eindelijk zo ver, de Nooordhollandseveilingsite.nl, gelanceerd door CM-Mediaveiling is per 15 juni a.s. live!

Voor consumenten:
De Nooordhollandseveilingsite.nl is een online veilingplatform waarmee producten en diensten door middel van online veilingen worden aangeboden en verkocht door zowel landelijke spelers als lokale aanbieders uit de regio. Ben je de hoogste bieder dan krijg je het voor die prijs.

Voor aanbieders:
De Nooordhollandseveilingsite.nl is intermediair tussen aanbieder en consument. Wij kiezen er voor om enkel met kwalitatief hoogwaardige aanbieders (bedrijven) in zee te gaan en hiermee de kwaliteit van de veilingen te waarborgen. Verder is de Nooordhollandseveilingsite.nl uniek in het feit dat wij werken zonder commissie of enige kosten voor de aanbieder, hierdoor kunnen wij de meest scherpe prijzen aanbieden voor de consument.

Wij zorgen voor diversiteit binnen onze veilingen, zodat er altijd voor een ieder wat wils is. Wij beperken ons niet alleen tot uitstapjes, maar houden ons bezig met aanbod waar we altijd iemand een plezier mee kunnen doen. En elke keer wanneer iemand onze site bezoekt, moeten we diegene kunnen verassen met onze veelzijdigheid in ons veilingaanbod. Dat is waar ons team naar streeft en voor staat.

Initiatiefnemer Suzanne Meijer-Bonnier en haar enthousiaste team, denken dat consumenten met deze website op een speelse en goedkope manier leuke producten, diensten en arrangementen kunnen kopen van lokale ondernemers uit de regio, maar uiteraard ook van landelijke aanbieders.

Ons doel: een verrassend, duidelijk en gebruiksvriendelijk veilingplatform, zowel voor interessant voor bieders als aanbieders.

We zullen iedere keer weer vernieuwend zijn en bovenal zullen we gaan zorgen voor heel veel veilingplezier, kortom Bied, Win en Enjoy!

Namens ons enthousiaste team van www.noordhollandseveilingsite,nl hopen wij u te mogen verwelkomen op de meest verrassende veilingsite van Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*