Vertaalbureau Eindhoven

, ,

Wie vertaalt mijn tekst?

Voor het vertalen van een tekst heb je een aantal mogelijkheden. Wanneer je geen kosten wilt maken, kun je het best een online vertaalprogramma als Google translate gebruiken. Echter moet je wel rekening houden met de mankementen van zo’n programma. De vertaling is kwalitatief namelijk niet goed. Hij houdt namelijk geen rekening met grammatica. Je kunt ook kiezen voor een freelance vertaler. Hierbij heb je persoonlijk contact en betaal je een redelijk laag tarief. Wel is het bij een freelance vertaler niet gegarandeerd dat de vertaling volledig foutloos is. Bij een vertaalbureau kun je dat wel verwachten. Deze laten de tekst altijd een keer controleren door een andere vertaler.

Welk vertaalbureau?

Bij het kiezen voor een vertaalbureau is het belangrijk dat hij NEN-gecertificeerd is. Dit certificaat vereist onder andere dat elke vertaling een controle krijgt door een andere vertaler. Hierdoor kan de hoogste kwaliteit gegarandeerd worden. Verder wordt er uitsluitend met hoogopgeleide vertalers gewerkt. Ook wordt er een contract opgesteld, en dient het vertaalbureau zich hier ten alle tijde aan te houden. Voor een kwalitatief sterke vertaling kun je dus het best voor een vertaalbureau kiezen. Het kost iets meer dan een freelance vertaler, maar het zal je uiteindelijk meer opleveren.

Vertaalbureau Perfect is een van de selecte groep NEN-gecertificeerde vertaalbureaus. Zij vertalen dagelijks allerlei soorten teksten naar (bijna) alle talen. Sinds 1 mei 2012 hoeft u voor het zoeken naar een goed vertaalbureau Eindhoven niet meer uit. Vertaalbureau Perfect heeft sinds kort ook een vestiging in Eindhoven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*