Waardevolle Sneijder-tapes jarenlang opgeslagen bij ALLSAFE

, , , , ,

Uitzending te zien op Uitzending Gemist

’s Graveland, 1 juni 2012 – Op 31 mei zond NOS Studio Sport een documentaire uit met in de hoofdrol cineast Rimko Haanstra. In deze uitzending werd een uniek interview met een tienjarige Wesley Sneijder getoond. De tapes van dit interview lagen jarenlang veilig opgeslagen in een opslagunit. Niemand wist van het bestaan van deze beelden af, alleen Haanstra zelf. Op 31 mei maakten Haanstra en de NOS ze openbaar. Haanstra haalde de tapes voor deze documentaire uit zijn opslagunit, met het doel deze nog nooit getoonde beelden, samen met Wesley Sneijder in zijn huis in Milaan te bekijken.

Heel bijzonder om te zien hoe zo’n ventje van tien jaar de vraag ‘wat wil jij later worden?’ beantwoordt met: ‘profvoetballer’. Dit beeldmateriaal is een goed voorbeeld van waardevol bezit, dat droog en veilig bewaard moet worden. Niet alleen omdat wij het waardevol vinden, maar ook om latere generaties te kunnen laten genieten van deze unieke beelden. Ieder mens heeft persoonlijke bezittingen van emotionele of financiële waarde. Vaak zijn deze spullen niet elke dag nodig, maar willen we ze wel goed bewaren. Een zolder, kelder of schuur is vaak vochtig en te onveilig. Voor opslag van waardevolle bezittingen heeft ALLSAFE Mini Opslag daarom dé oplossing ontwikkeld: uniek beveiligde, geconditioneerde en schone opslagruimtes, van 1 m³ tot 120 m³ voor particulier en bedrijf.

Dat uw spullen bij ALLSAFE in goede handen zijn is een bewezen feit. ALLSAFE Mini Opslag hecht erg veel waarde aan een goede (brand-) veiligheid en kwaliteit. Alle mogelijke voorzieningen met betrekking tot veiligheid zijn in alle ALLSAFE Mini Opslag gebouwen aanwezig. Elke opslagunit van ALLSAFE heeft een eigen alarm en slot, dit zie je bij andere opslagaanbieders vaak niet.

Over ALLSAFE Mini Opslag
ALLSAFE Mini Opslag verhuurt sinds 1999 tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. ALLSAFE Mini Opslag heeft een bijna landelijk dekkend netwerk van vestigingen, waar goederen 24 uur per dag veilig en verwarmd kunnen worden opgeslagen. Alle opslagunits zijn voorzien van een uniek unitalarm. Tevens biedt ALLSAFE een ruime keuze aan opslagproducten, de mogelijkheid voor archiefopslag en kunnen klanten gratis gebruik maken van een verhuisbus of aanhangwagen. De aanhangwagens zijn ook los te huur voor € 15,- per dag.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie), voor nadere informatie:
Eric Stubbé, algemeen directeur ALLSAFE Mini Opslag
Telefoon 035 6564816; www.allsafe.nl
Tel. 035-6564816
info@allsafe.nl

www.allsafe.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*