Webton Internetdesign ontwerpt website Triple Media

De website is gemaakt op basis van kwaliteitscriteria als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, consistentie en intuïtiviteit. Daarnaast is de doelstelling verwoord dat de website representatief zou moeten zijn voor de creatieve en professionele organisatie Triple Media.

Triple Media heeft de exclusieve rechten verworven voor openbaar vervoerreclame met de vervoersmaatschappijen Connexxion, Veolia, Syntus en Arriva. De organisatie realiseert zowel regionale alsook grote, landelijk dekkende busreclamecampagnes en helpt hierbij desgewenst ook met een professioneel advies van concept tot ontwerp.

Dankzij (technologische) ontwikkelingen verwacht Webton dat de internetmarkt de komende jaren nog verder zal groeien en meer bedrijven een website laten maken. Webton Internetdesign wil daarin een toonaangevende rol vasthouden door met een hoog kennisniveau toegevoegde waarde te leveren in het ontwikkelen van websites en het adviseren van organisaties in de online marketingactiviteiten.

Webton Internetdesign is sinds 1999 met succes actief in de markt van het internet. Het bedrijf biedt aan haar klanten diensten op het gebied van het laten maken van een website, alsook zoekmachine marketing, linkbuilding en webshops. Het betreft voor een meerderheid van de klanten een totaalpakket van website ontwerp tot het genereren van bezoek en leads voor de klanten.

Naast Triple Media hebben ook andere klanten voor website laten maken de weg naar Webton gevonden. Lex Pauka van het bedrijf ‘Prove2Move’ verwoord de samenwerking met Webton als volgt: “Ik heb wat ervaring met de samenwerking met websitebouwers, en ik weet hoe moeizaam dat kan gaan. Begrijpelijk communiceren met de opdrachtgever blijkt voor de websitebouwers soms lastig. Met Webton was dat duidelijk anders. We hebben de klus binnen de afgesproken tijd geklaard.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*