Workshop ‘Weg met de stapels!’

Wil je meer orde en overzicht in je papieren en administratie? Hopen post, prints, documenten en andere papieren zich op tot heuse stapels? Als je afscheid wilt nemen van de stapels, kom dan naar de workshop ‘Weg met de stapels!’. Overzicht geef ruimte en rust, ga het ervaren.
In deze avondworkshop van twee uur ga je de stapels te lijf. Na een korte theoretische inleiding ga je aan de slag met het uitzoeken en ordenen van een door jou zelf meegebrachte stapel papieren. Aan het einde van de avond heb je geleerd hoe je efficiënt papieren omzet in concrete acties. De stapel is geschoond en geordend en je weet precies welke acties er bij horen. Ook heb je geleerd hoe je orde en overzicht in je papieren kunt behouden.

De workshop is ontwikkeld voor ondernemers en professionals. Ook particulieren met achterstallig papierwerk kunnen deelnemen en veel leren.

De workshop wordt gehouden op woensdag 27 juni van 20.00 tot 22.00 op een sfeervolle locatie in Van Ewijcksluis Noord-Holland. Organizingmaterialen, koffie/thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Het maximale aantal deelnemers is beperkt tot zes zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven. De kosten voor deze workshop bedragen € 45,00.

Wil je meedoen, dan kun je dit doorgeven op info@mb-po.nl . Graag met vermelding van je naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Marjan Bierman Professional Organizing

Kijk op mijn website voor meer informatie over professional organizing. Vanaf volgende week ontvangen abonnees van mijn e-zine het gratis 30 dagen organizing plan: ‘Optimaal werken kan!’