Bijzondere trends in waterornamenten

Getuige de vele woonprogramma’s en -bladen die in populariteit groeien, besteden we tegenwoordig steeds meer aandacht aan onze woonomgeving. Met name de tuin krijgt steeds meer aandacht. Waterornamenten spelen daarbij een groeiende rol. Want water en het spelen met water heeft altijd al een grote aantrekkingskracht op de mens gehad.

Water en vuur
Waterornamenten, of ze nu klein of groot zijn, zijn altijd een bijzondere blikvanger. Het geluid van kabbelend water in de tuin is rustgevend en op een zwoele zomeravond brengt een waterornament een hele speciale sfeer met zich mee. Zeker wanneer water gecombineerd wordt met bijzonder licht of met vuur. Het spel van water en vuur kan bijna hypnotiserend werken en zeer spectaculair is de combinatie van water met van kleur wisselde LED verlichting.

Mooie waterornamenten

Een bedrijf dat goed inspringt op de huidige trends en de groeiende vraag naar waterornamenten, is www.waterornamenten.eu. De collectie waterornamenten wisselt regelmatig en wordt steeds aangevuld met nieuwe, bijzondere producten. Enkele voorbeelden:
–    LED verlichte waterval.
–    Regenboog waterfontein.
–    Spectaculair vormgegeven fontein van hout-fosiel gesteente.
–    Waterpartijen met oliebranders.
–    Marmeren muur met meerdere wateruitlopen.
De collectie waterornamenten omvat zowel klassieke producten, zoals stenen of houten fonteinen en waterbakken, als trendy items die met of zonder LED verlichting leverbaar zijn.

Kopen en combineren
De collectie waterornamenten is te zien op www.waterornamenten.eu. Mensen met een oog voor trends en design kunnen naar eigen inzicht kopen en combineren. Bent u minder ingewijd in de wereld van tuindesign en waterornamenten, dan is het aan te raden advies in te winnen. De mogelijkheden zijn immers legio en de ene tuin is de andere niet. Inspirerend is ook altijd een bezoek aan het showterrein van Eliassen in Ammerzoden waar ruim 200 waterornamenten in werking te aanschouwen zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*