Binnenkort verhuur 30.000e afvalcontainer

, , , , , ,

Heerhugowaard – De gemiddelde Nederlander hecht waarde aan gedegen onderhoud aan huis of bedrijfspand. Een verbouwing, opruimronde of hoveniersklus levert doorgaans een berg afval. Daarom huren de meeste klussers een afvalcontainer en dát heeft containerleverancier Bouwbakkie gemerkt! De verhuurder is vanaf 2009 actief en verwacht zeer binnenkort de 30.000ste container te leveren.

 Afvalverwerking anno nu

Bouwbakkie levert sinds 2009 afvalcontainers door heel Nederland, inclusief de eilanden, voor een aantrekkelijke prijs. De afvalcontainers worden binnen een dag geleverd en aan borg doen ze niet bij Bouwbakkie. Deze no-nonsense mentaliteit heeft de leverancier gebracht waar ze nu staat. De mijlpaal van 30.000 containers is te danken aan de moderne bedrijfscultuur en maatschappelijke interesse.

Bouwbakkie maakt gebruik van de mogelijkheden van de tijd. Zo biedt Bouwbakkie hetzelfde bestelgemak aan gebruikers van een tablet of smartphone door het online zetten van de speciale mobiele website als aan gebruikers van de reguliere website.

Het product en de service van Bouwbakkie hebben behoorlijk wat media-aandacht opgeleverd. De containerverhuurder is in de afgelopen jaren regelmatig te zien geweest in diverse televisieprogramma’s. De sponsoring van het eredivievoetbal heeft Bouwbakkie nationale bekendheid opgeleverd. Bouwbakkie heeft in de afgelopen jaren bewezen dat ze er is én blijft!

Afvalcontainer huren en winnen?

In het zonnetje

De huurder van de 30.000ste afvalcontainer wacht een warm bad. Naast een prachtig boeket kan de huurder rekenen op:

  • Een geweldig cadeau in de vorm van de nieuwste iPad
  • Gratis levering van de 30.000ste container
  • Een tegoed van € 300,– voor het huren van containers

Bouwbakkie houdt u op de hoogte! Via onze social media kanalen kunt u ook op de hoogte blijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*