Dichtbundel “Woordenstroom” vanaf heden in de boekwinkel en via Boekscout te koop.

Ruurlo, 3 juli 2012

Margrieta van Laar, woonachtig in Ruurlo, schreef een dichtbundel getiteld “Woordenstroom”, met ruim twintig gedichten over alledaagse onderwerpen zoals de jaargetijden, verlies, eenzaamheid en kinderen. In het dagelijks leven werkt Margrieta als communicatiemedewerker bij een maatschappelijke organisatie in Zutphen.

“Het uitgeven van mijn gedichten was al langer een wens van mij, maar ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken.” Doordat ze er vorig jaar eens goed voor ging zitten en in minder dan een maand de dichtbundel bij elkaar schreef en een drukker vond, kreeg het idee vorm. “Ik had toen een dichtbundeltje dat ik weg gaf aan vrienden en kennissen. Vervolgens gaf iemand mij de tip een uitgever te zoeken.”

Margrieta kwam vervolgens via, via bij Boekscout in Soest terecht en zij zien brood in de dichtbundel. In de beoordeling van het manuscript staat het volgende te lezen:

Je schrijft gedichten die herkenbaar zijn, gegrepen uit het dagelijks leven. Je schrijft over uiteenlopende onderwerpen, variërend van de stad waar je (waarschijnlijk) woont tot de beschrijving van een film die je gezien hebt.
Je benoemt eerlijk je gevoelens en maakt de lezer deel van je leven, van je gevoelens en onzekerheden. Hier en daar geef je ook nog een kleine levensles mee.

De promotie van de dichtbundel ligt bij Margrieta vanwege haar achtergrond in de communicatie in goede handen en zij vindt het ook leuk om mensen te interesseren voor haar gedichten. Zij leest ook graag voor. Op Radio Drenthe is Margrieta binnenkort in een uitzending over gedichten te horen. Naast dit dichtsucces stond onlangs een column van haar in het vrouwenblad “Vrouw in de Regio.” Ook op haar eigen website: www.margrietavanlaar.nl zijn zelfgeschreven columns te lezen.

De dichtbundel is via de website: www.boekscout.nl te bestellen in de webwinkel en via iedere erkende boekhandel in Nederland. ISBN-nummer: 978-94-6206-124-8. De kosten voor de bundel bedragen € 12,95 excl. verzendkosten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*