Festival de Ontmoeting Assen zoekt standhouders voor Millenniummarkt

Festival ″de Ontmoeting″ Assen zoekt
standhouders voor Millenniummarkt

5e editie van Festival ″de Ontmoeting″ op 1 september 2012 : Een gegarandeerd, onvergetelijk, inspirerend en motiverend stadsevenement waarbij u in een ongedwongen sfeer kunt kijken, luisteren, proeven en voelen wat muziek, dans, gesprekken met mensen met je doet. Maak kennis met inspirerend gedachtegoed, verrassende tonen en tekens, andere levensstijlen en uiteraard bijzondere mensen.

Dat is Festival ″de Ontmoeting″

Stichting Samurau,de organisator van Festival ″de Ontmoeting″ draagt initiatieven i.h.k.v. de Millenniumdoelen een warm hart toe. Met het organiseren van een Millenniummarkt, wil zij graag
dié particulieren en organisaties in het zonnetje zetten die al druk bezig zijn met de Millenniumdoelen.
Daarnaast wil ze ook de festivalbezoekers, die zich nog niet bewust zijn van de doelen, op de hoogte stellen van wat er allemaal gebeurt op het gebied van bijvoorbeeld armoedebestrijding in de derde wereld of duurzame ontwikkeling. De Millenniummarkt zal een ontmoetingsplaats zijn tijdens een gezellige, informele en inspirerende dag waarop maatschappelijke betrokkenheid centraal staat.

Aangezien nog niet alle standplaatsen ingevuld zijn, doet de organisatie hierbij een oproep aan alle particulieren, stichtingen en overige organisaties om zich op te geven voor de Millenniummarkt.
Hier kan men diensten en /of activiteiten presenteren op het gebied van duurzaamheid, fair-trade
en internationale ontwikkeling die gerelateerd zijn aan de Millenniumdoelen. Opgave kan nog tot uiterlijk 9 augustus en vol is vol! De Millenniumdoelen, 8 doelen die door de Verenigde Naties zijn vastgelegd en behaald moeten zijn in 2015. Meer informatie over deze doelen, en in hoeverre deze al gehaald zijn, kunt u vinden bij ‘Wat zijn de Millenniumdoelen?’ ( www.festivaldeontmoeting.nl )

Voor verdere info en aanmeldingen verwijzen wij u naar: www.festivaldeontmoeting.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*