Gas inbouwen kan veel geld schelen!

, ,

Waar menig Nederlander er van overtuigd is dat het inbouwen van een gasinstallatie vooral hogere vaste lasten met zich meebrengt, verdient dit extra aandacht. De huidige LPG G3 installaties achterhalen dit idee al snel. Met de technologie van tegenwoordig waarbij de uitstoot beperkt wordt heeft dit ook gunstige gevolgen voor de wegenbelasting.

Economisch voordeel gas.

Na de investering van de gasinstallatie heeft u de kosten redelijk snel terugverdiend. Na ongeveer 10.000 kilometer heeft u de investering er al uit! Waar het verschil tussen de prijs van benzine en LPG ongeveer 1 euro per liter verschilt scheelt u dit tientallen euro’s per tankbeurt!
Het inbouwen van gas kost u, afhankelijk van uw auto en installatie, tussen de 1.200 en 2.000 euro. Zoek hiervoor nauwkeurig een geschikte installateur uit, want dit kan u veel geld besparen!

Is gas voor elke auto geschikt?

De mogelijkheid tot het installeren van een gasinstallatie hangt af van verschillende voorwaarden. Debelangrijkste, is dat de auto op benzine dient te lopen. Voor dieselmotoren is het helaas niet mogelijk om een gasinstallatie ingebouwd te krijgen.

Wie bouwt het gas in?

Het is belangrijk op zoek te gaan naar een geschikte installateur. Echter zijn de verschillen tussen deze installateurs groot. Naast dat het honderden euro’s kan besparen is het belangrijk om goed advies te krijgen over de juiste installatie. Wat hierbij belangrijk is, is advies over de plaats van montage en over de inhoud van de gasinstallatie. Dus zie hierbij naar een geschikt autobedrijf en bespaar op korte termijn al vele euro’s per tankbeurt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*