Jac Hensen Mannenmode geeft reizen weg

AMERSFOORT, 6 juli 2012 – Jac Hensen Mannenmode viert feest! Vandaag zijn de prijswinnaars van de actie ‘Last Minute Modedeals’ bekend gemaakt, waarbij twee gelukkigen een reischeque ter waarde van 750 euro in ontvangst mogen komen nemen. De prijsuitreikingen vinden om 16.00 uur plaats in het filiaal aan de Langestraat 114 te Amersfoort en in het filiaal aan de Dr. Hubert Noodtstraat 10 te Doetinchem.

Kassabon als lot
Gedurende 4 weken konden vaste klanten en bezoekers van de Jac Hensen vestigingen (en die van de webshop) deelnemen aan de ‘Last Minute Modedeals’. Tijdens deze voordeelweken kreeg men bij aanschaf de kans om mee te dingen naar de hoofdprijs; een vakantie voor twee personen naar een Europese stad. Door een kassabon of online factuur in te leveren kon men meeloten.

Jac Hensen koos één winnaar die in de vestiging in Doetinchem had gewinkeld en een geluksvogel uit Amersfoort die via de webwinkel meedeed met de actie. Vanmiddag zullen de filiaalleiders van de vestigingen in Amersfoort en Doetinchem de reischeque ter waarde van 750 euro aan de prijswinnaars overhandigen.

De Amersfoortse accountant en belastingadviseur Wijnant Schaap deed via Jachensen.nl mee aan de actie. “Sinds ik mijn trouwpak bij Jac Hensen kocht, kom ik er regelmatig terug. In de winkel, maar ook online. Deze keer kocht ik niet omdat het echt nodig was, maar gewoon omdat ik tegen deze artikelen aanliep en ze leuk vond. En ik kon gratis meedoen met de stedentripactie, dus waarom niet?”, aldus de gelukkige prijswinnaar.

Extra respons door webshop
Woordvoerder Maartje Geusebroek van Jac Hensen: “Ieder jaar opnieuw worden de voordeelweken goed bezocht. Dit jaar kregen we extra respons, omdat we onze nieuwe online shop er ook bij hebben betrokken. Daaruit kunnen we concluderen dat de webwinkel Jachensen.nl een belangrijk kanaal is voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze klanten ons overal weten te vinden, ook buiten onze 10 vestigingen. De verloting van de stedentrips, die we dit jaar voor het eerst hebben georganiseerd, leverde ook tientallen leuke reacties op.”

Over Jac Hensen
Familiebedrijf Jac Hensen werd in 1977 opgericht door Jac Hensen. Het mannenmodebedrijf telt tien vestigingen in Midden- en Oost-Nederland en biedt merken als Nils, Ben Barton, Wrangler, Selected, Lion, New Zealand, Mac, Scotch & Soda, Selected en Ledûb. Daarnaast is Jac Hensen gespecialiseerd in maatpakken, trouwpakken en grote maten herenkleding. Jac Hensen lanceerde onlangs webwinkel Jachensen.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over of beeldmateriaal van Jac Hensen, Jachensen.nl of de winactie neemt u contact op met Hyperz PR, Suzan Eikelenstam T: 0345 505845 M: 06 200 323 89 E: info@hyperz.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*