Verlichtmeubilair.nl introduceert nieuwe modellen barren

, , , ,

Speciaal voor evenementen, restaurants, bars en diverse andere gelegenheden biedt Verlichtmeubilair.nl een uitgebreid assortiment aan barmeubels van vooraanstaande designmerken als Slide en Vondom. En daar zijn nu voor het zomerseizoen twee nieuwe modellen aan toegevoegd. Daarnaast heeft de specialist in verlichte meubels een handig overzicht ontworpen met daarin de voornaamste eigenschappen van diverse barmodulen. Zo wordt het nog eenvoudiger om de juiste bar te selecteren.

Verlichtmeubilair.nl biedt een ruim en exclusief assortiment aan originele producten met verlichting, ontworpen door vooraanstaande Europese designers. De verlichte barren zijn gemaakt van kwalitatief hoogstand materiaal, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik. Zowel binnen als buiten. Maar wat is de juiste bar voor de juiste situatie? Om de selectie uit de diverse barren te vergemakkelijken, biedt Verlichtmeubilair.nl een overzicht met de kenmerken van de diverse barren en de onderlinge verschillen om snel en gemakkelijk een keuze te kunnen maken.

Nieuwe barren van Vondom en Myyour
Aan het design assortiment van Verlichtmeubilair.nl zijn twee nieuwe barren toegevoegd. De Baraonda van Myyour bestaat uit rechte delen en hoekdelen om verschillende vormen mee te maken. Het design is geïnspireerd op het patroon van golven. De wervelende vorm in combinatie met de verlichting zorgt voor een dynamische en sfeervolle uitstraling. Het bijzondere van het ontwerp is dat de Baraonda in elkaar gevouwen kan worden en zo  desgewenst opgeborgen kan worden dan wel  vervoerd kan worden naar diverse evenementen.
Het Spaanse merk Vondom heeft  zojuist de Vela bar uitgebracht, ontworpen door Ramon Esteve. Deze bar is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van klein tot groot en met of zonder hoek. Zelfs een deur behoort tot de mogelijkheden. Door het bijzondere design lijkt het of de Vela-bar een stukje boven de grond zweeft. En dankzij de verlichting in de bar geeft hij direct sfeer, of het nu in een zaal binnen is of in een open ruimte buiten. De Vela-bar is geschikt voor permanente plaatsing, maar kan ook voor evenementen gebruikt worden.

Over verlichtmeubilair.nl

Verlichtmeubilair.nl is gespecialiseerd in designmeubels met decoratieve verlichting. Het ruime en exclusieve assortiment bestaat onder andere uit verlichte bloempotten en -vazen, verlichte tafels en lounge meubilair. Alle producten zijn ontworpen door vooraanstaande Europese designers voor designmerken als Serralunga, Slide, Vondom en Moree. De producten van Verlichtmeubilair.nl worden vervaardigd van kwalitatief hoogstaand materiaal en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Veel van de artikelen kunnen zowel voor interieur als exterieur gebruikt worden. Door de hoge kwaliteit en uitstekende weerbaarheid is het verlichte meubilair uiterst geschikt voor profesioneel gebruik. Het team van Verlichtmeubilair.nl bezoekt regelmatig de belangrijkste Europese designbeurzen om altijd weer het laatste op gebied van design en verlichting te kunnen bieden. Bovendien zijn diverse producten in Nederland alleen bij Verlichtmeubilair verkrijgbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*