Anjor Retail lanceert The Moose Shop met exclusieve Noorse producten.

, ,
Anjor Retail, importeur en distribiteur van Noorse producten in Nederland, heeft onlangs een nieuwe webshop gelanceerd met de naam The Moose Shop.
In deze webshop vind u cadeau- en gebruiksartikelen uit Noorwegen die, in de meeste gevallen, exclusief door Anjor Retail worden geimporteerd. Zo hebben ze degelijke tassen, deels gemaakt en/of afgewerkt met elandenleer, wollen dekens van 100% zuiver scheerwol en vrolijke schrijfwaren met een elanden afbeelding.

“Door mijn voorliefde voor het land Noorwegen leek het me mooi om, naast promotie van het land, ook enkele mooie producten naar Nederland te halen” , aldus Edwin Bril; eigenaar en oprichter van Anjor Retail.
Noorwegen kent namelijk veel meer mooie producten dan alleen de bekende “Noorse truien”.
Door elk jaar op vakantie in Noorwegen de ogen en oren open te houden vind je vanzelf prachtige producten die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. De tweede stap is dan om het gesprek aan te gaan met de leverancier, in de hoop dat ze verkoop buiten de grenzen van Noorwegen zien zitten. Op deze manier wordt het assortiment langzaam uitgebreid en zullen de producten in de webshop worden verkocht.

Naast de verkoop in de eigen webshop biedt Anjor Retail ook de mogelijkheid voor winkels om de prachtige producten in hun assortiment op te nemen. Hiervoor kunnen ze zich via de site van Anjor Retail aanmelden. Na aanmelding zal er contact worden opgenomen om de details te bespreken.

Geplaatst door:

Edwin Bril
Anjor Retail

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*