75% Besparen op Handsloopwerk? Het kan!

Chicago Pneumatic Power Packs worden aangedreven door een Honda, Briggs@Stratton benzinemotor of degelijke electromotor, hierdoor is hij compact, licht, makkelijk te vervoeren, heeft een geringe uitstoot en geeft weinig geluidsoverlast, dit zijn maar enkele kenmerken van de Chicago Pneumatic Power Pack. Ook de onderhoudskosten zijn zeer laag te noemen en zijn de meest moeilijk bereikbare plekken te bereiken door het ingebouwde wielstel. Heeft u dan nog meer afstand nodig, dan bied een slanglengte van 21 meter uitkomst. Elke unit wordt geleverd in een stalenframe met wielstel en hijsoog.

Chicago Pneumatic Power Pack = besparen op sloopwerk
Chicago Pneumatic Power Pack = besparen op sloopwerk

De aanschafkosten ten opzichte van lucht aangedreven gereedschappen zal u verbazen! Geschatte kosten, luchtcompressor vs CP hydraulic tools, zijn voor hydraulische power pack & tool ca. 75% lager, maar wel dezelfde capaciteit!!!

Investering: Één set 9pk power pack en 19kg sloophamer is minimaal de helf van de prijs van een 25pk compressor met vergelijkbare sloophamer.

Dood kapitaal: door de lagere investeringskosten zal er minder “dood” kapitaal voor de ondernemer zijn. Investeer in hydraulisch aangedreven gereedschap en bespaar met hetzelfde werk en zelfde uurtarief maar minder investering en “dood” kapitaal.

Service kosten: Een compressor is gebouwd uit veel en dure componenten in vergelijking met een hydraulische power pack. In een hydraulische power pack draaien alle onderdelen in olie, dus smering gegarandeerd, hiernaast is dit een gesloten system en kan er geen vuil binnen dringen. De kosten voor servicebeurten liggen aanzienlijk lager, denk aan kleiner filters, minder olie in motor en hydrauliek

Transport: Hydraulische power packs en tools kunnen makkelijke zijn makkelijker te vervoeren. Achter in de bestelwagen, zoals Caddy of Combo, is geen probleem. Iedereen kan het vervoeren, gewoon met 120km/h dus geen tijdverlies en extra brandstofkosten zoals bij een luchtcompressor.

Voordelen Chicago Pneumatic Power Pack:

Geringe Emissie, Compact, Makkelijk te vervoeren, Licht, Kostenbesparend, Brandstofbesparend, Minder onderhoud, Geen last van bevriezing, Vele gereedschappen aan te koppelen, Zelfde capaciteit als lucht gereedschap.

Meer informatie via de Infragereedschap website

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*