Met Nepplanten.nl onbezorgd op vakantie

, , , ,

Kunstplanten van Nepplanten.nl blijven altijd groen, fris en verzorgd. De buurvrouw vragen om de plantjes te verzorgen tijdens je vakantie? Niet meer nodig! De kunstplanten van Nepplanten.nl zijn bijzonder decoratief, niet van echt te onderscheiden en overleven probleemloos drie weken vakantie, zonder water. Binnen én buiten!

Géén tuinier maar wel lekker in de tuin relaxen en genieten deze zomer? Speciaal voor buiten biedt Nepplanten.nl een prachtige collectie kunstplanten aan. Bestand tegen UV-straling en in allerlei soorten en formaten, met volop keuze in leuke, trendy plantenbakken. Zo creëer je een prachtige ontspannen sfeer in je tuin, zonder dat je hoeft te tuinieren. Met deze UV-collectie kun je eindeloos combineren en uitproberen. En het resultaat? Niet van echt te onderscheiden!

Zomerse sfeer met kunstplanten

Geef je tuin kleur en sfeer met kunstplanten en kunstbomen; en die sfeer kan zo exotisch zijn als jij dat wenst! Palmbomen, hangplanten, een druivenguirlande, bamboe, vrolijke zonnebloemen, een Agave…. een prima basis voor het creëren van de juiste zomerse sfeer in je tuin. Omdat de kunstplanten onderhoudsvrij zijn heb je er geen omkijken naar. Dus, onbezorgd op vakantie en koop voor de buurvrouw een leuk bloemetje bij terugkomst!

Kunstplanten van topkwaliteit

Nepplanten.nl is een uitgebreide webwinkel voor kunstplanten. Zij zijn sinds twee jaar actief en beschikken over een groot assortiment kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen. Uiteraard verkopen zij uitsluitend materiaal van topkwaliteit. Ze leveren zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. Sinds enige tijd heeft Nepplanten veel nieuwe producten in de verkoop; trendy, kleurrijk en onverwacht mooi. Kijk voor ideeën op www.nepplanten.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*