Nieuw revolutionair alternatief muziek-aanbod voor MKB- en horeca-ondernemers !

GEEN Buma-Stemra en GEEN Sena meer te betalen !

WAREGEM, BELGIE – Wie in zijn horecazaak of wachtkamer achtergrondmuziek wil laten horen, hoeft niet langer honderden euro’s voor muziekrechten af te dragen. Dat goede nieuws brengt Pascal Standaert, die na Vlaanderen ook Nederland aan de Eskeep hoopt te krijgen. Hij denkt er niet alleen horeca-ondernemers gelukkig mee te maken, maar bijvoorbeeld ook tandartsen en huisartsen, supermarkten, tuincentra, meubelzaken, …. Het kan gaan om een besparing van vele honderden, zelfs duizenden euro’s.

Standaert, uit Waregem, Belgie kan sinds deze week schermen met de officiële bevestiging van Buma/Stemra en Sena : de muziek van zijn Eskeep is vrij van rechten.

“Geen ingewikkeld gedoe met computers, internet-streams of abonnementen maar een super-simpele muziek-speler (eenmalige aankoop), aan te sluiten op elke installatie, en met gratis muziek-updates (zelf eenvoudig te doen).’

Het systeem is juridisch helemaal waterdicht, claimt Standaert, die met zijn alternatief reeds alle Vlaamse kranten zoals Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws heeft gehaald en ook tal van (nationale) radio- en TVstations in Vlaanderen.

Een soortgelijk initiatief als “Eskeep” kende Nederland nog niet. Van de muziek die de Eskeep aanbiedt zijn ofwel de rechten al verlopen (klassiek) ofwel gaat het om moderne muziek van makers die niet bij een muziekrechtenorganisatie als Buma/Stemra zijn aangesloten.
De vele muziekgenres maken het mogelijk om een “mix” samen te stellen die perfect past bij de sfeer van elke zaak.

Steeds bereid voor verdere uitleg of beantwoorden van alle vragen.

Met vriendelijke groeten,

Pascal Standaert
Eskeep

pascal@eskeep.com
www.eskeep.com
+32.475.980.351

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*