Samenwerking Sdu en Be Informed levert eerste resultaten op

Apeldoorn (NL), 2 augustus 2012 – Sdu Information Solutions en Be Informed willen met hun dienstverlening en software een innovatief en stabiel antwoord bieden op de vragen vanuit de lokale overheid, bijvoorbeeld op het gebied van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning).

Van aanvraag naar aanmelding: een Wmo-aanmelding snel en efficiënt doorlopen
De huidige scope van de samenwerking tussen Sdu Information Solutions en Be Informed maakt het doorlopen van een Wmo-aanmelding in één oplossing mogelijk. Sdu Information Solutions levert hierbij de content en Be Informed biedt het digitale platform voor de ontwikkeling van de Sdu i‑formulieren onder de meest actuele wet- en regelgeving.

In de Sdu Wmo i‑formulieren staat de kantelingsgedachte centraal. Dit houdt in dat de administratieve professionals bij de gemeenten de burger met beperkingen de juiste ondersteuning bieden om te kunnen participeren. Het eerste Wmo i‑formulier is half mei succesvol in gebruik genomen.

Meer informatie
Sdu Information Solutions heeft jarenlange ervaring met content en wet- en regelgeving binnen overheidsorganisaties. Meer informatie: www.sdu-informationsolutions.nl.

Be Informed is een onafhankelijke softwareleverancier gespecialiseerd in oplossingen voor bedrijfsprocessen, die steeds kennisintensiever worden. Meer informatie: www.beinformed.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*