Synology onthult DiskStation DS213

Synology onthult DiskStation DS213

  • Complete en betaalbare NAS-server voor kantoren en werkgroepen
  • Eenvoudige installatie en configuratie met Synology Web Assistant
  • Twee USB 3.0-poorten
Taipei, Taiwan, 28 augustus 2012 – Synology introduceert de DiskStation DS213: een complete NAS-server voor maximaal twee harde schijven. De DS213 is een opslagoplossing met een optimale prijs/prestatieverhouding voor het delen en beveiligen van gegevens, voor kantoren en werkgroepen.

“De introductie van de DS213 is een nieuwe stap in het voortdurende streven van Synology om gemakkelijk te gebruiken en efficiënte opslagoplossingen te ontwikkelen die voorzien in de behoeften van onze klanten”, zegt Darren Lin, product manager bij Synology. De DS213 biedt onder andere Web Assistant: een intuïtieve webtoepassing waarmee het installeren en configureren slechts een kwestie van enkele muiskliks is. In combinatie met de Quick Start Widget, kunnen gebruikers de mogelijkheden van DiskStation Manager (DSM) verkennen en tegelijkertijd de DS213 meteen in gebruik nemen.

De DS213 is voorzien van een 2,0GHz processor en 512MB DDR3 geheugen. De gemiddelde lees- en schrijfsnelheden bedragen respectievelijk 108,41MB/sec en 65,36MB/sec (bij RAID1 in een Windows-omgeving). Een 92mm systeemventilator en een speciaal design zorgen voor optimale luchtkoeling, terwijl het geluidsniveau slechts 19,9dB(A) bedraagt. Dit is veel stiller dan bijvoorbeeld de meeste pc’s.

De DS213 beschikt over een SD-kaart slot en twee USB 3.0-poorten met een maximale doorvoersnelheid van 5GB/sec. Hiermee kan dat data veel sneller worden uitgewisseld met externe harde schijven dan met USB 2.0. De harde schijven in de DS213 zijn ‘hot-swappable’ en via de voorzijde toegankelijk, voor het makkelijk toevoegen of vervangen van een harde schijf, zonder dat de DiskStation uitgeschakeld hoeft te worden

De Synology DS213 maakt gebruik van DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0), het besturingssysteem van elke Synology NAS-server. DSM 4.0 maakt ingewikkelde taken eenvoudig en biedt een snel reagerende en intuïtieve gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DS213 is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €225 (excl. BTW).

Over Synology

Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*