Verhaalsonderzoek bij beslaglegging

Wanneer u een vordering wilt laten incasseren door een incassoadvocaat is er veelal aanvullende informatie nodig. De incassoadvocaat van e-Legal zal deze extra informatie vergaren door middel van een verhaalsonderzoek . Op deze wijze kan er informatie verkregen worden omtrent roerende- en onroerende goederen of de financiële situatie van uw debiteur.
e-Legal incasso advocaten gebruikt de input om inzicht te krijgen waar de beslagmogelijkheden liggen en welke vervolgstappen zinvol zijn. Het is immers belangrijk om te weten of de debiteur wel verhaal biedt en kan betalen!
De kosten van een verhaalsonderzoek
Een verhaalsonderzoek uitgevoerd door e-Legal incassoadvocaten bedraagt  € 175,00 per debiteur. Dit onderzoek is exclusief kredietinformatie. Deze vorm wordt veelal gebruikt in het kader van beslaglegging. Duidelijk zal worden welke beslagobjecten aanwezig zijn.
Korting bij een combinatie opdracht
e-Legal incasso advocaten heeft haar diensten, werkwijze en tarieven afgestemd op het MKB.
U kunt bij een gecombineerde opdracht daarom profiteren van een aantrekkelijke korting.
Wilt u een verhaalsonderzoek (zonder kredietinformatie) en beslaglegging laten uitvoeren? Dan profiteert u van een korting van € 50,00. De kosten van een verhaalsonderzoek zijn dan slechts €125,00.
Wilt u meer informatie over een verhaalsonderzoek bij beslaglegging of een van onze andere diensten? Of bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?
Kijk op onze website www.e-legal-incasso-advocaten.nl of neem telefonisch contact op
via 010-820 028 4.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*