Waarde bedrijf – Bedrijfswaardering

,

Breda, 29 augustus 2012 – Vandaag is de website AdviesBedrijfswaardering.nl live gegaan. De site biedt advies over alle facetten omtrent het waarderen van bedrijven.

AdviesBedrijfswaardering.nl heeft als doel de informatievoorziening omtrent het waarderen van bedrijven drastisch te verbeteren. Met auteurs die tevens actief zijn als bedrijfsovernameadviseur worden actualiteiten uit de praktijk besproken via artikelen. Het geeft de lezer een heldere kijk in de wereld van ‘corporate finance’.

De geboden informatie kan direct toegepast worden door bijvoorbeeld MKB-ondernemers die met opvolgingsvraagstukken zitten. De site biedt o.a. tips over het verhogen van de waarde, het verkrijgen van de beste prijs, het versterken van waardedrijvers en een overzicht van bedrijfswaarderingsmethoden.

Aan de gebruiksvriendelijkheid is gedacht middels een onderverdeling in de categorieën bedrijfswaarderingsmethoden, bedrijfswaarderingen, vermogenskostenvoet en waardedrijvers. Ook is een krachtige zoekmachine toegevoegd zodat oudere artikelen evenwel goed te vinden zijn.

De site AdviesBedrijfswaardering.nl is een site uit een serie van vier omtrent bedrijfsovernames.
1. AdviesbedrijfVerkopen.nl
2. AdviesWaardecreatie.nl
3. AdviesBedrijfswaardering.nl
4. AdviesBedrijfKopen.nl

Deze onderwerpen zijn nauw met elkaar verbonden. Toch spreekt ieder onderwerp een eigen doelgroep aan. Vandaar dat gekozen is voor een splitsing over vier domeinnamen.

Noot voor de redactie:

Disclaimer
Enkel voor informatiedoeleinden. Dit dient geen financieel of ander advies, aanbod, reclame, uitnodiging of aanmoediging om effecten of andere financiële instrumenten te kopen of te verkopen of om enige andere transactie aan te gaan.

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Advies – Bedrijfswaardering
Tel: 076-5875546
Fax: 076-5216920

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*