Workshop Cocktails maken bij partycentrum De Lantaern

, ,

Partycentrum lanceert nieuwe workshop

Partycentrum De Lantaern start met verschillende workshops die voor familiedag, teamuitje en/ of vrijgezellendag uitermate geschikt zijn. Zo zou je kunnen bedenken dat na een dag vergaderen of een zogenaamde “heidag” je niet leuker af kunt sluiten met een diner en cocktail workshop. Voor het geval dat je werkgever het niet voor jou regelt zou je dus maar beter zelf het heft in eigen handen kunnen nemen! 😉

Workshops, themafeesten, teambuilding op maat

De sfeervolle zalen van ons oude klooster vlakbij Utrecht zijn uitermate geschikt voor cabaret, themafeesten en andere vormen van entertainment voor groepen. Partycentrum de Lantaern heeft daarom veel verschillende thema’s in zijn programma die we aan kunnen passen aan uw wensen. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijk programma voor u op te stellen.

Een greep uit het assortiment;

  • Kolonisten van Catan
  • De reuzespelen
  • Sterrenslag
  • Wie is de Mol?
  • Percussie
  • Didgeridoo
  • Raps en Beats
  • Tropical party

Partycentrum De Lantaern

Voormalig Klooster De Lantaern is een partycentrum in een authentiek klooster met een eigentijdse inrichting. Deze mooie feestlocatie doet dienst  als officiële trouwlocatie, vergaderlocatie en er  worden regelmatig bedrijfsfeesten of andere feesten georganiseerd. Daarnaast verzorgen we feesten en evenementen op locatie, van partycatering tot de gehele inrichting van evenementen. Ook hebben we de beschikking over een partyboot “De Jonckheer van Jutphaas”

Waar vindt u ons?

In de oude dorpskern van Jutphaas, Nieuwegein, in de provincie Utrecht ligt De Lantaern. We bevinden ons dichtbij de uitvalswegen A2, A12 en A27 centraal in Utrecht, Midden Nederland.
Bij ons partycentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*