Zondag 16 september = de Positiviteitsdag

,

Positiviteitsdag 2012, foto: B. van Beek i.o.v RodiMediaExpress

Op zondag 16 september 2012 bruisen Nederland en België van de positiviteit tijdens de Positiviteitsdag. Een initiatief en organisatie van het 3maandelijkse mindstylemagazine CHANGE think positive.

Het is een dag waarop je wordt ondergedompeld in tal van positieve verhalen van een rits boeiende sprekers. In Nederland wordt reeds voor de 2de keer de Positiviteitsdag georganiseerd en vindt plaats in Centrum Djoj te Rotterdam. Dit jaar sloeg CHANGE daarvoor de handen in mekaar met Mark Verhees, die met zijn blog www.voorpositiviteit.nl alles aan doet om zijn positieve bijdrage aan de wereld te leveren, en congresorganisator Marc Dekkers van Comee.

In België vindt de Positiviteitsdag voor de 1ste keer plaats, en dit in “De Ruimte”, een plaats voor bewustwording en meditatie bij het bedrijf Durabrik. Deze Positiviteitsdag geldt als start van vele Positiviteitsdagen die we nog samen gaan organiseren.

In vele lezingen en/of workshops maak je kennis met wat het magazine CHANGE think positive verstaat onder positiviteit. De workshops benaderen het onderwerp positiviteit vanuit verschillende hoeken en helpen je meer positiviteit en geluk in je eigen leven aan te brengen. De missie van CHANGE think positive is te leren dat in elke ervaring, zelfs de meest negatieve, zaadjes liggen voor een nieuw leerproces dat leidt tot nog meer bewustwording en een positieve instelling om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden.

Op het programma in Nederland staan onder andere Mark Verhees, Rick van Asperen en Jaap Bressers. In België zullen onder andere Frank Missoul, Joost Callens, Truus Druyts, Rachel De Rudder en Gina De Groote de revue passeren.

Meer informatie en het volledige programma van beide landen vind je op www.depositiviteitsdag.eu.

(Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Marc Dekkers van Comee, info@comee.nl)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*