A. van der Jagt | Diamantboren

, ,

Welke sparing in beton u ook nodig heeft, met onze knowhow op het gebied van betonboring en onze specialistische apparatuur zijn wij in staat om iedere situatie het hoofd te bieden. Ook voor bijzondere situaties als diameters groter dan Ø 1000 of dieptes dieper dan 3 meter kunt u op ons rekenen.
De beste apparatuur voor betonboring

Afhankelijk van locatie, afmeting en diepte van het gat voor betonboring kiezen wij de juiste apparatuur en de juiste kwaliteit boor. In normale omstandigheden werken we met 220 Volt, voor boren onder de waterlijn hebben we hydraulische machines en voor kritische situaties zetten we onze luchtcompressoren in.
Betonboring met diamantboren

Met onze diamantboren kunnen wij in alle betonnen en steenachtige constructies alle gewenste sparingen realiseren. Wij streven naar het hoogst haalbare niveau van kwaliteit en veiligheid en respecteren onze leefomgeving door ons te houden aan regels voor maatschapelijk verantwoord ondernemen.
Meer weten over betonboring door A. van der Jagt?

Wilt u meer weten over onze werkwijzen, wilt u een advies of een prijsopgave, neem dan contact op via het contactformulier van de website of bel 0180-510329.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*