Catering bedrijven serveren vegetarisch op dierendag

Een bepaalde dieren organisatie in Nederland wil dat er op 4 oktober, dierendag, helemaal geen dier wordt voorgeschoteld in Nederland. Doet een ieder mee aan de campagne door geen dieren te eten op deze dag, dan zullen er meer dan 350.000 dieren niet naar het slachthuis gaan.

Volgens deze dieren organisatie zullen een aantal grote bedrijven in Nederland op dierendag geen vlees serveren in hun restaurants, maar vegetarische maaltijden en gerechten. Heel wat catering bedrijven in Nederland doen ook mee aan deze actie.

Grote en bekende bedrijfs cateraars serveren op dierendag meer dan tienduizend vegetarische maaltijden. Voor de organisatie die zich inzet voor dieren wordt deze campagne dit jaar voor de tweede keer gehouden. Meer dan vijftig bedrijven zoals catering Limburg participeren aan deze campagne op 4 oktober door bijna of helemaal vegetarisch te serveren in hun restaurants. Het is de bedoeling om op deze dag helemaal geen dier (vlees) voor te schotelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*