Energierekening kan tot 500 euro lager!

‘Particuliere energierekening kan tot 500 euro lager’
DEN HAAG – Consumenten betalen jaarlijks gemiddeld tot 488 euro te veel aan energiekosten. Door tijdig over te stappen naar een goedkopere leverancier valt veel te besparen.

Dat concludeert de Nederlandse Mededingingsautoriteit NMa in een donderdag verschenen rapport.
”Toch zegt slechts 36 procent van de consumenten dat ze eenmaal of meerdere malen zijn overgestapt. Consumenten denken dat het overstapvoordeel maar 72 euro is, in werkelijkheid kan dat dus tot 488 euro zijn”, vertelt de toezichthouder.
Veel potentiële overstappers vinden het switchen naar een goedkopere energiemaatschappij ‘gedoe’. Daarom start ConsuWijzer, een vraagbaak voor consumenten, donderdag een campagne om consumenten hierover meer duidelijkheid te geven. Bron: nu.nl

Het vermelde bedrag betreft een gemiddeld huishouden. Dan kunt u ook berekenen hoe hoog het bedrag is, dat een gemiddeld bedrijf teveel betaald aan de energierekening. HIT-MKB bespaart en ontzorgt dagelijks voor duizenden ondernemers door collectief in te kopen en dagelijks de markt te monitoren. Daarnaast bekijkt HIT-MKB ook de werkzaamheden en de kosten van de netbeheerder.
De gemiddelde besparing door deze werkwijze is bijna 20%.

Daarnaast bespaart HIT-MKB ook op: Verzekeringen, Telefonie, Afvalbeheer, Officesupplies en voor de horecabedrijven ook op payrolling en kan er door afspraken met diverse producenten ook meer bypass worden behaald.
HIT-MKB werkt als onafhankelijk inkooppartner transparant en alleen met gerenommeerde leveranciers. Een deelnemer van HIT-MKB bespaart gemiddeld meer dan 15% op deze diensten. Wilt u uw bedrijfsresultaat ook verbeteren? Neem dan vandaag nog contact op met HIT-MKB.
Tel: 013-5719913, zakelijk@hit-mkb.nl of bezoek onze website: www.hit-mkb.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*