Make-up Consulentes gezocht

Veghel, 20 september 2012
Unity Cosmetics is continu op zoek naar Make-up Consulentes die zelf homeparties willen organiseren in Nederland en/of België. Als Make-up Consulente van Unity Cosmetics krijg je natuurlijk eerst een uitgebreide producttraining. Voor een zeer geringe prijs het Unity Cosmetics Startpakket aan, zodat je na de training direct met je homeparties kunt beginnen. Je gaat zelf op zoek naar klanten waar jij een homeparty mag verzorgen. Tijdens een homeparty laat je in een ontspannen gezellige sfeer aan vrouwen zien hoe je make-up het beste kunt gebruiken en stel je de deelnemers in de gelegenheid zelf met de producten te werken. Natuurlijk geef je daarbij allerlei adviezen en tips. Na afloop neem je de bestellingen op en die geef je door aan Unity Cosmetics, waarbij jij direct jouw commissie ontvangt. Afhankelijk van de constructie waar jij voor kiest, zorgen wij ervoor dat de bestelde producten naar jou worden verzonden of rechtstreeks naar de deelnemers van de homeparty.

Er zijn geen verplichtingen; geen minimum aantal uren per week, geen targets, je bepaalt zelf wanneer/waar/hoeveel je werkt. Je bouwt zelf een klantennetwerk op, wat vaak weer leidt tot nieuwe homeparties. Jij bent ondernemer!

Dus ben jij representatief, geinteresseerd in make-up, heb je een vlotte babbel en ben je in bezit van een auto en rijbewijs, mail dan naar homeparty@unitycosmetics.com . Vermeld daarbij je gegevens, een duidelijke (pas)foto en motivatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*