Winterprogramma Gayaway Reizen 2012/2013, Dé touroperator voor Homo & Lesbisch Nederland

,

Jezelf zijn, ook op vakantie!

Gayaway.nl, online marktleider op het gebied van reizen voor de Homo en Lesbische reiziger in Nederland en België, presenteert haar nieuwe aanbod voor najaar en winter 2012/2013. Deze winter komt Gayaway.nl met wederom een afwisselend aanbod van reizen en vakanties. Bovendien wordt de klanten van Gayaway.nl ook komende winter weer de mogelijkheid geboden, om vanaf verschillende regionale luchthavens in Nederland, België en Duitsland te vliegen
Groepsreis Sun & Fun Gran Canaria

Voor winter 2012/2013 heeft Gayaway.nl een speciale rondreis samengesteld exclusief voor mannen. Op vele verzoek is er een rondreis waarbij plezier en vertier de belangrijkste ingrediënten zijn voor een heerlijke ontspannen week op Gran Canaria. Er zijn diverse leeftijdscategorieën, zodat iedereen zich zelf kan zijn tijdens deze week.
Lesbische reizen

Er is ook veel aandacht gegeven aan de lesbische reiziger. Gayaway heeft haar aanbod voor vrouwen gigantisch uitgebreid in Europa met diverse women only hotels alsmede diverse women only cruises. Enkele pareltjes zijn: B&B Cas & Al Cuba, een waar paradijs in Portugal of het Harem Escape Women only riad in Marrakech, Marokko. Kijk voor uitgebreide informatie op www.gayaway.nl

Gay cruises
Deze vormen als een belangrijk onderdeel van het complete winteraanbod. De klanten van Gayaway.nl hebben een keuze uit maar liefst 5 gay only cruises in de Caribbean. Niet alleen voor mannen, maar Gayaway.nl heeft ook speciaal voor de Lesbische reiziger een ‘women only’ cruise ingekocht.

Gay Ski
Gayaway is officieel partner van het Arosa Gay Skiweek in Zwitserland. Dit groots ski evenement dat honderden gay mannen en vrouwen naar Zwitserland brengt vindt plaats op 6 januari 2013. Veel sneeuwplezier voor gevorderden alsmede voor beginners. Maar ook voor niet-skiërs is er van alles te doen.

Gay only hotels
Als Gayreizen specialist blijft Gayaway.nl zoeken naar unieke hotels. Het gevolg van deze zoektocht is een groot aanbod van Gay hotels zowel voor mannen of vrouwen. U kunt onder andere hotels boeken in Florida, Curaçao, Portugal, Sint Maarten en Zuid Afrika. Laatste toevoegingen zijn INNdulge Gay Men’s clothing optional Resort in Palm Springs, the Golden Bear hotel in Amsterdam en B&B Cas & al Cubo in de Algarve. Een groot diversiteit!

Kort samengevat
Het assortiment van gay friendly en gay only accommodaties is aanzienlijk uitgebreid en de prijzen zijn scherp!
• Het aanbod op luxueuze gay cruises (ook voor vrouwen), zowel in Europa als het Caribische gebied, zijn reeds te boeken voor 2013.
• Gran Canaria: een onvergetelijke groepsreis; waar vooral plezier voorop staat! Voor iedere leeftijd mogelijk.
• Nederlandse Antillen: gay friendly en gay only accommodaties op Aruba, St Maarten en Curaçao. Pure kwaliteit, geen massa hotels.
• Ook Florida en Palm Springs zijn toegevoegd aan het aanbod met diverse gay only hotels.
• De succes bestemmingen zijn Tel Aviv, Mexico en Gran Canaria.
• Interessante stedentrips naar Barcelona, Tel Aviv en Berlijn: natuurlijk gay only!
• Nieuw: Gay Ski!

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Nadere informatie kan worden verkregen bij Erica Dankmeijer , bereikbaar via telefoon 030-605 18 26 of per email info@gayaway.nl. Kijk ook op onze website www.gayaway.nl, twitter (@gayawayNL) of onze Facebook pagina.
Lid van SGR, Calamiteitenfonds en IGLTA; Geta

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*