Zonwering zowel online als in showroom

Het moderne shoppen

Online shoppen is makkelijk: je kunt het vanuit huis, op ieder moment van de dag doen en je kunt makkelijk producten en prijzen vergelijken. Nadeel is echter dat je producten niet kunt zien, voelen, aanraken en uitproberen. Je moet maar afwachten wat je in huis krijgt. Multilogo Stores verkoopt daarom tegenwoordig zonwering zowel online als via een uitgebreide showroom. En dat blijkt voor veel klanten een uitkomst.

Zonwering online

Zonwering online bekijken is ideaal. Op zonwering.nl zijn bijvoorbeeld tientallen soorten zonwering te koop zoals

–         Knikarmschermen

–         Rolluiken

–         Terrasoverkappingen

–         Uitvalschermen

–         Serrezonweringen

–         Terrasschermen.

Ook accessoires, horren en jaloezieën staan keurig gerangschikt in het menu. Online zonwering bekijken is makkelijk en overzichtelijk. Alle prijzen en productinformatie liggen pal onder de muis en zijn snel en eenvoudig te vergelijken. Folders en gebruikershandleidingen van de zonwering zijn als bestanden te downloaden en kleuren, afmetingen en andere details zijn in een handomdraai aangevinkt en opgeslagen. De webshop van Multilogo Stores is één van de meest moderne en uitgebreide op het gebied van zonwering.

Moderne showroom

Maar helaas, zonwering voelen en uitproberen kan nog steeds niet online. Daarom heeft Multilogo Stores ook nog steeds een zeer uitgebreide en moderne showroom waar alle zonwering die online te koop is tentoon staat gesteld. Alle zonwering producten zijn van dichtbij te bekijken en uit te proberen en u kunt persoonlijk advies krijgen van een medewerker. Het is misschien old school, maar het winkelen in een showroom blijft toch altijd zijn voordelen én charme houden!

Zo is het moderne shoppen een combinatie van twee werelden: het gemak van online zonwering kijken en vergelijken, maar tevens met de mogelijkheid diezelfde zonwering van dichtbij te bekijken in een showroom. Alle zonwering van Multilogo Stores is online te zien op www.zonweringtekoop.nl en “live” te bekijken in de ruime showroom in St.Annaparochie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*