SiteManager lanceert nieuwe gebruikersinterface

Gent, 16 oktober 2012 – Sitemanager, een jong bedrijf met een eigen gebruiksvriendelijk websitebeheersysteem voor starters, zelfstandigen, professionals en kmo’s, lanceert een nieuwe vereenvoudigde gebruikersinterface. De CMS gebruikerservaring van SiteManager staat gekend voor zijn degelijkheid, toch vonden sommige gebruikers het net iets te abstract. De uitdaging bestond er dus uit om de gebruikers de mogelijkheid te geven hun website op een intuïtievere manier te beheren.

De nieuwe SiteManager gebruikersinterface laat toe uw website op een zéér eenvoudige visuele manier aan te passen. De aanpassingen gebeuren binnen het ontwerp zelf, een techniek die ook gebruikt wordt bij de bekende Sitebuilders. Op die manier ervaart u onmiddellijk hoe uw aanpassingen eruit zullen zien op uw website.

Elke website heeft een eigen database en de cloud hosting omgeving is uiterst schaalbaar om aan alle uitdagingen op het vlak van performance en bezoekerspieken te voldoen. De websites worden gehost op het Shift To The Cloud platform (www.shift.eu) van Stone Internet Services.

Dieter Crombez, zaakvoerder;Het verschil met de Sitebuilders zit hem in het feit dat SiteManager een CMS systeem is (en blijft) dat flexibel kan gebruikt worden om te voldoen aan de specifiekere noden van onze gebruikers. We combineren het beste van beide werelden: de flexibiliteit van een Content Management Systeem met de gebruikerservaring van een Sitebuilder. Dit zorgt voor een enorm krachtige en gebruiksvriendelijke tool!”

Alexander Hoogewijs, managing partner; “Het optimaliseren van de gebruikerservaring van SiteManager is een belangrijke stap in het realiseren van de visie van het bedrijf. SiteManager wil de meest gekozen en gebruiksvriendelijke websitebouwer oplossing zijn voor zelfstandige ondernemers.”

“Door de evolutie naar dynamische websites vergroot immers de behoefte om de website zelf te kunnen aanpassen. SiteManager; “Wij willen ondernemers oplossingen op maat kunnen bieden. Dit betekent ook dat diensten worden aangepast aan het budget van de klant. Een startende ondernemer kan zelfs beginnen met een gratis SiteManager account en de website laten groeien op eigen tempo. De nieuwe interface maakt het mogelijk om eenvoudig zelf een website op te bouwen. De SiteManager Pro-Designer Service is er voor diegenen die de opbouw liever niet zelf doen. Zij laten zich in de opbouw fase ondersteunen”, aldus Dieter en Alexander

Marijn Willems, sales manager van Stone Internet Services; “Door onze partnership op het vlak van hosting infrastructuur hebben wij SiteManager heel goed leren kennen. Zij vullen echt een gat in de markt voor klanten die op zoek zijn naar een eenvoudige en mooie manier om hun website online te krijgen. Het leuke van het SiteManager verhaal, is dat zij een zeer gebruiksvriendelijke ervaring creëren en dat de klant zelf de controle kan behouden. Zo dienen zij geen torenhoge kosten te maken voor een mooi en effectief resultaat!”

Sinds enkele weken wordt de nieuwe interface uitgetest en de reacties van de gebruikers zijn zeer positief. Met deze feedback wordt er verder aan de slag gegaan. SiteManager is continu in ontwikkeling. Elke maand komen er nieuwe updates uit. Op die manier blijft uw website en het beheersysteem steeds up-to-date, zodat u steeds uw passie online kan blijven delen!

________________________________________ Einde Persbericht____________________________________

Over SiteManager:

SiteManager is een gebruiksvriendelijke website beheersysteem voor starters, zelfstandig ondernemers en KMO’s. Het combineert de kracht en flexibilteit van een CMS systeem met de gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface van een Sitebuilder.www.sitemngr.com

Alexander Hoogewijs – alexander@sitemngr.com –  0486 69 88 17

Dieter Crombez – dieter@sitemngr.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*