,
Een nieuwe productielocatie in Beijing van Wilo SE is op 11 oktober jl. geopend. De in Dortmund gevestigde toonaangevende fabrikant van pompen en pompsystemen voor verwarming, klimaat, koeling, watervoorziening, vuil- en afvalwaterafvoer versterkt hiermee zijn aanwezigheid in de Aziatische markt. De nieuwe fabriek betekent dat het beschikbare vloeroppervlak van Wilo’s Chinese dochter is vergroot naar 20.000 m2. Wilo heeft hier meer dan 24 miljoen euro geïnvesteerd. De sinds 1995 in China gevestigde dochter telt momenteel ongeveer 900 medewerkers.
Showroom Wilo China

Moderne showroom: bij de bouw van de nieuwe productielocatie werd extra aandacht geschonken aan duurzaamheid en nu voldoet het gebouw aan de strengste normen wat betreft energie-efficiënte en milieu

“Wereldwijd is op dit moment de regio Asia-Pacific economisch gezien de meest dynamische regio” merkt de CEO van de Wilo-groep, Oliver Hermes, op. “Dit verklaart waarom Azië en in het bijzonder China een belangrijke rol speelt bij onze groeistrategie.”

Het bedrijf is een pionier van hoogefficiënte technologie in de pompindustrie. Bovendien werd bij de bouw van de nieuwe productielocatie extra aandacht geschonken aan duurzaamheid en voldoet het gebouw aan de strengste normen wat betreft energie-efficiënte en milieu: een speciale coating op zowel de vloer als op het dak verlaagt de CO2-uitstoot. Het energieverbruik is zo laag mogelijk gehouden door het gebruik van hoogefficiënte pompen van eigen fabricaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie, warmtepompen, afvalwaterbehandeling gecombineerd met intelligente licht en ventilatiesystemen evenals passende isolatie.
De Wilo-groep is actief in alle continenten en met deze nieuwe fabriek wil Wilo verder werken aan zijn marktaandeel in China en de distributie in Azië verbeteren.
Meer informatie:
http://ow.ly/fj3db
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*