Dieet-Calculator voor honden

Dierenspeciaalzaak Miscota helpt haar klanten die op zoek zijn naar speciaal hondenvoer. De dieet-calculator is speciaal ontworpen door veterinaire deskundigen, het helpt baas en hond bij het zoeken naar het juiste hondenvoer.

Op basis van vier parameters evalueert de dieet-calculator welk hondenvoer het beste is voor de hond. Dit wordt beslist op basis van de grootte, de leeftijd, bijzonderheden en het ras. Voor eventuele bijzonderheden, heeft Miscota een veterinair centrum, waar voor honden met bijvoorbeeld nierproblemen producten zoals Royal Canin Urinary te vinden zijn.

Miscota vindt een goede verzorging voor honden erg belangrijk, vandaar een breed aanbod van hondenvoer in het veterinair centrum van de dierenspeciaalzaak. De dierenspeciaalzaak biedt een aantal bekende producten van toonaangevende merken aan in het veterinair centrum, zoals Royal Canin Hypoallergenic, Hill´s Science Plan en Royal Canin Urinary.

Behalve de Dieet-Calculator, beschikt Miscota over een uitstekende klantenservice met medewerkers die genoeg van alle producten af weten en klanten maar al te graag willen helpen. Miscota streeft er naar om het beste hondenvoer voor uw hond te selecteren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*